Μοσχάτο: Η 47χρονη είχε καταγγείλει τον 50χρονο στην αστυνομία δύο μέρες πριν το έγκλημα

Μοσχάτο 50χρονος

Του είχε δώσει χιλιάδες ευρώ για επενδύσεις

Προθεσμία για να απολογηθεί την ερχόμενη Πέμπτη 19 Ιανουαρίου, πήρε η 47χρονη που ομολόγησε τη συμμετοχή της στο έγκλημα με τον 50χρονο στο Μοσχάτο.

Η 47χρονη κατηγορούμενη, η οποία είναι μητέρα τριών παιδιών και της απαγγέλθηκε η κατηγορία για ανθρωποκτονία από πρόθεση, είχε δώσει προς επένδυση χρήματα στον 50χρονο (σ.σ. πληροφορίες θέλουν το ποσό να ανέρχεται σε 200.000 ευρώ) από το Μοσχάτο, ο οποίος όμως δεν μπορούσε να της τα επιστρέψει όταν εκείνη του τα ζήτησε.

Σύμφωνα με πληροφορίες δράστης και θύμα φαίνεται να είχαν οδηγηθεί το περασμένο Σάββατο στο αστυνομικό τμήμα της Καλλιθέας λόγω οικονομικής διαφοράς που υπήρχε μεταξύ τους. Η 47χρονη γυναίκα είχε δώσει στο θύμα χιλιάδες ευρώ για επενδύσεις σε πετρελαιοειδή προϊόντα. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, στη συνέχεια η γυναίκα, επειδή αποχώρησε από το ανθοπωλείο στο οποίο δούλευε, ζήτησε πίσω από το θύμα το αρχικό κεφάλαιο που επένδυσε και ο 50χρονος επικαλούμενος προσωρινή δυσπραγία της πρότεινε να την βάλει μέτοχο σε εταιρεία ενοικίασης αυτοκινήτων. Η γυναίκα συμφώνησε με αποτέλεσμα να επενδύσει κι άλλες χιλιάδες ευρώ μαζί με ένα συγγενικό της πρόσωπο, λεφτά τα οποία δεν έλαβε ποτέ πίσω.

Διαβάστε επίσης: Μοσχάτο: «Της έφαγε λεφτά που μάζευε μια ζωή» υποστηρίζει η μητέρα της 47χρονης

Ο 50χρονος λογιστής-ασφαλιστής αλλά και επενδυτής, όπως αυτοχαρακτηριζόταν, φέρεται να χρωστούσε χρήματα σε αρκετά άτομα στα οποία είχε εμφανιστεί ως επενδυτής εκτός από τις ασφαλιστικές υπηρεσίες τις οποίες παρείχε.

Διαβάστε επίσης  Θεσσαλονίκη: Οπαδικό επεισόδιο στη Νέα Μηχανιώνα - 10 άτομα επιτέθηκαν σε δύο άνδρες

Μάλιστα, ως δικαιολογία για τα χρήματα που αδυνατούσε να δώσει, παρουσίαζε ότι τα είχε αρπάξει η πρώην σύζυγός του, η οποία φαίνεται πως πήρε χρήματα από τους κοινούς λογαριασμούς τους και έφυγε για την Αλβανία, απ’ όπου κατάγεται.

Πηγή φωτογραφίας: Eurokinissi

Πηγή: protothema.gr