Εγκλημα στην Ελβετία: Ενας νεκρός και δύο τραυματίες στα σύνορα με την Γερμανία

Γαλλία

Πως εκτυλίχθηκε η τραγωδία

Συναγερμός έχει σημάνει στην Ελβετία και συγκεκριμένα κοντά στα σύνορα με την Γερμανία, μετά από έγκλημα που σημειώθηκε εκεί.

Οι αστυνομικοί δεν ανέφεραν τι είδους όπλο χρησιμοποιήθηκε, τη φύση των τραυμάτων, την εθνικότητα των εμπλεκομένων προσώπων ή την ηλικία των ανθρώπων που βρέθηκαν νεκροί κοντά στα σύνορα Ελβετίας – Γερμανίας.

«Προσώρας δεν μπορούμε να δώσουμε άλλες πληροφορίες, καθώς το πώς ακριβώς εκτυλίχθηκαν τα γεγονότα είναι ακόμη υπό έρευνα», ανέφερε στο Γαλλικό Πρακτορείο η αστυνομία του καντονιού του Σαφχάουζεν.

Λίγο μετά τις 05:00 τοπική ώρα (06:00 ώρα Ελλάδας), η αστυνομία ενημερώθηκε πως «δύο τραυματίες» κείτονταν στο έδαφος, διευκρίνισε σε μια ανακοίνωση.

Όταν έφθασαν στο σημείο, οι δυνάμεις επέμβασης βρήκαν έναν άνδρα που είχε τραυματιστεί σοβαρά και έναν άλλον, πιο ελαφρά.

«Παρά τα μέτρα ανάνηψης που εφάρμοσαν αμέσως η αστυνομία και η υπηρεσία επειγόντων περιστατικών των νοσοκομείων του Σαφχάουζεν, το πρόσωπο που είχε τραυματιστεί σοβαρά υπέκυψε επί τόπου», ανέφερε η αστυνομία.

Λίγο μετά, η αστυνομία ανακάλυψε, όχι μακριά, στον σταθμό του Σαφχάουζεν, ένα τρίτο πρόσωπο που είχε τραυματιστεί και, σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία της έρευνας, είχε αναμειχθεί στην υπόθεση.

Το πώς εκτυλίχθηκαν τα γεγονότα και σε ποιο πλαίσιο μένει ακόμη να διευκρινισθεί. Η έρευνα των στοιχείων είναι σε εξέλιξη.

Πηγή: newsit