«Να τιμωρηθεί ο εντολέας αυτό θέλω», είπε με δάκρυα στα μάτια η μητέρα του Γιώργου Καραϊβάζ

Γιώργος Καραϊβάζ δημοσιογράφος δολοφονία

Στα χέρια των αρχών δύο αδέλφια

Δηλώσεις με δακρυσμένα μάτια έκανε μετά την αποκάλυψη πως συνελήφθησαν δύο άνδρες για τη δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ, η μητέρα του.

«Μακάρι, όμως, να βρεθεί ο εντολέας. Αυτόν θέλω περισσότερο να τιμωρηθεί», είπε η Παναγιώτα Καραϊβάζ, η οποία αναμένει με αγωνία το τέλος του μυστηρίου γύρω από την δολοφονία του παιδιού της.

«Τα έμαθα τα νέα ευτυχώς», είπε μετά την είδηση για τις συλλήψεις των δύο αδερφών, ηλικίας 40 και 48 ετών αντίστοιχα, για τη δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ, η μητέρα του αδικοχαμένου δημοσιογράφου.

Η Παναγιώτα Καραϊβάζ εκφράζει την ευχή να συλληφθεί και ο ηθικός αυτουργός της δολοφονίας του γιου της, που έγινε στις 9 Απριλίου 2021 στον Άλιμο.

Δείτε επίσης: Συγκινεί η σύζυγος του Γιώργου Καραϊβάζ: «Η μνήμη του δικαιώθηκε – Θα εξιχνιαστεί η δολοφονία του»

«Μακάρι, όμως, να βρεθεί ο εντολέας. Εμένα με ενδιαφέρει να βρεθεί ο εντολέας. Αυτόν θέλω περισσότερο να τιμωρηθεί», λέει και ξεσπάει σε λυγμούς. Μακάρι ο Θεός να βοηθήσει να φτάσουμε στο τέλος. Κι εγώ είχα απελπιστεί. Τι να πω; Περίμενα ένα νέο. Πήγαινα στον τάφο του παιδιού μου και έλεγα «Γιώργο έλα και πες μου κάτι αγόρι μου, έλα και πες μου κάτι παιδί μου, γιατί σου το έκαναν αυτό;».

Διαβάστε επίσης  Δολοφονία Λυγγερίδη: Στη φυλακή ακόμη ένα ηγετικό στέλεχος της εγκληματικής ομάδας

Συγκλονισμένη η μητέρα του δολοφονημένου αστυνομικού ρεπόρτερ διερωτάται:

«Γιατί; Γιατί; Τι τους πείραξε το παιδί μου. Ήταν ένα εξαιρετικό παιδί που δεν το άφησαν να ζήσει τη ζωή του και να κάνει όλα του τα όνειρα πραγματικότητα. Το παιδί μου…

Εύχομαι να βρεθεί ο εντολέας. Αχ! Το εύχομαι. Δεν αντέχω άλλο. Πρέπει να αντέξω».