Νέα διαμαρτυρία κατά του νομοσχεδίου στην εκπαίδευση στη Θεσσαλονίκη

Θεσσαλονίκη

Το κάλεσμα του ΔΣ της Ομοσπονδίας Γονέων & Κηδεμόνων K. Μακεδονίας

Σε μία ακόμα διαμαρτυρία κατά του νέου νομοσχεδίου για την παιδεία, καλεί το ΔΣ της Ομοσπονδίας Γονέων & Κηδεμόνων K. Μακεδονίας στη Θεσσαλονίκη, την Τρίτη 19 Μαΐου.

Αναλυτικά το κάλεσμα:

Το ΔΣ της Ομοσπονδίας Γονέων & Κηδεμόνων K.Μακεδονίας χαιρετίζει το πρόσφατο μεγάλο πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο, που διαδήλωσε την αντίθεση, της εκπαιδευτικής κοινότητας τόσο στον νέο νομοσχέδιο για την Παιδεία όσο και στην τροπολογία της κυβέρνησης για χρήση κάμερας μέσα στην τάξη

Μέσα σε μια πρωτόγνωρη κατάσταση για όλους μας η κυβέρνηση όλο το προηγούμενο διάστημα προχώρησε σε μια σειρά από νέες τροπολογίες που στέκονται απέναντι από τις πραγματικές ανάγκες του σχολείου που θέλουμε και έχουμε ανάγκη.

Διαβάστε επίσης  Πότε κλείνουν τα σχολεία και πότε ανοίγουν μετά το Πάσχα

Συνεχίζουμε στην πάλη μας, με τοπικές κινητοποιήσεις στους Δήμους και τα σχολεία της περιοχής μας, συντονίζοντας την μαζική και οργανωμένη αντίσταση στα σχέδια της κυβέρνησης, διασφαλίζοντας την επάρκεια των μέτρων υγιεινής για το άνοιγμα των σχολείων την εβδομάδα που μας έρχεται.

Δίνουμε νέο αγωνιστικό ραντεβού για τις 19 Μάη 13:00 το μεσημέρι, στο άγαλμα Βενιζέλου σε νέο ακόμα πιο μαζικό συλλαλητήριο διεκδικώντας σύγχρονη, ουσιαστική και ισότιμη μόρφωση για όλα τα παιδιά μας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *