Νέα Φιλαδέλφεια: Φωτογραφία ντοκουμέντο πριν την δολοφονία του 29χρονου – Τον χτύπησαν με ρόπαλο

Στο φως της δημοσιότητας ήρθε μια φωτογραφία, όπου φαίνεται να χτυπά κάποιος με ρόπαλο τον 29χρονο Μιχάλη Κατσουρή που δολοφονήθηκε στα αιματηρά επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Σύμφωνα με το Star, ο άτυχος 29χρονος φέρεται μετά την επίθεση με ρόπαλο, να μετακινήθηκε προς άλλο σημείο, όπου δέχθηκε το μοιραίο χτύπημα με το μαχαίρι, το οποίο ήταν καθοριστικό ώστε να χάσει την ζωή του.

Δείτε επίσης: Προκαλεί ο Κροάτης πρόεδρος – “Θα ανοίξει βεντέτα αν η Αθήνα κρατήσει και τους 100”

Παράλληλα, όπως μετέδωσε ο ίδιος τηλεοπτικός σταθμός, τα οπτικά ντοκουμέντα δε δείχνουν οργανωμένο ραντεβού οπαδών. Ουσιαστικά, 25 με 30 άτομα είδαν ότι οι Κροάτες κατέβαιναν και πήγαν να αμυνθούν. Όταν έφτασαν οι Κροάτες «φορτωμένοι» με καδρόνια, σίδερα και μαχαίρια, οι φίλαθλοι της ΑΕΚ έφυγαν από το σημείο, όπως φαίνεται και στα βίντεο.

70 άτομα στην φυλακή

Το απόγευμα του Σαββάτου, προφυλακιστέοι κρίθηκαν και οι 40 κατηγορούμενοι του δεύτερου γκρουπ συλληφθέντων που απολογήθηκαν σήμερα (12/08) για τα αιματηρά επεισόδια που σημειώθηκαν στη Νέα Φιλαδέλφεια. Έπειτα από τις μαραθώνιες απολογίες τους, που ξεκίνησαν από το πρωί και διήρκησαν έως αργά το απόγευμα, ενώπιον των τριών ανακριτών που χειρίζονται την υπόθεση, αποφασίστηκε η προφυλάκισή τους.

Διαβάστε επίσης  Θεσσαλονίκη: Θλίψη για τον άνδρα που έπεσε από τον Λευκό Πύργο - "Πήγες να βρεις τη μαμά..."

Μεταξύ των προφυλακιστέων υπάρχει και ένας 26χρονος Έλληνας. Σημειώνεται πως όλοι αρνήθηκαν την συμμετοχή τους τόσο για τα άγρια επεισόδια που εκτυλίχθηκαν, όσο και για την δολοφονία του Μιχάλη Κατσουρή. Ο συνολικός αριθμός των έως τώρα προφυλακισμένων φθάνει τους 70.

Πηγή: enikos.gr