Νέα Φιλαδέλφεια: Λήψη DNA από τους κατηγορούμενους για να βρεθεί ο δολοφόνος του 29χρονου

Νέα Φιλαδέλφεια επεισόδια ΑΕΚ

Επειτα θα λάβουν προθεσμίες για να απολογηθούν

Την λήψη γενετικού υλικού από τους κατηγορούμενους για τα επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια, προκειμένου να επισπευσθεί η διαδικασία ταυτοποίησης του δολοφόνου του 29χρονου, αναμένεται να ζητήσει η ανακρίτρια.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ακόμη δεν έχουν αρχίσει να περνούν οι κατηγορούμενοι από το ανακριτικό γραφείο για να λάβουν προθεσμία απολογίας.

Τρεις ανακριτές αναλαμβάνουν την κύρια έρευνα

Τρεις ανακριτές, ένας τακτικός και δύο επίκουροι, θα διενεργήσουν την κύρια ανάκριση για την υπόθεση. Η δικογραφία της υπόθεσης είναι ογκωδέστατη και η κύρια ανάκριση ανατέθηκε στην 25η Τακτική ανακρίτρια.

Την 25η Τακτική ανακρίτρια θα επικουρούν ο 14ος Τακτικός ανακριτής και η 20η τακτική ανακρίτρια που υπηρετούν στα θερινά τμήματα, μετά από αίτημα του προϊσταμένου του Πρωτοδικείου Αθηνών Χριστοφόρου Λινού – και με τη σύμφωνη γνώμη της προϊσταμένης της Εισαγγελίας Εφετών Αθηνών Μαρίας Γκανέ λόγω του επείγοντος χαρακτήρα της υπόθεσης.

Δείτε επίσης: Νέα Φιλαδέλφεια: Το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη ξεκινά εσωτερική έρευνα για τα επεισόδια

Έτσι και προκειμένου οι απολογίες των κατηγορουμένων να ολοκληρωθούν εντός του χρόνου που ορίζεται από το νόμο οι δικαστικοί λειτουργοί που ορίστηκαν θα λάβουν τις επόμενες ημέρες τις εξηγήσεις των κατηγορουμένων ανά ομάδες.