Νέα Ιωνία: Εξαιτίας καβγά συμμοριών για την προστασία του μαγαζιού κατέληξε ο 37χρονος

ΑΠΘ Θεσσαλονίκη Γλυκά Νερά

Δεν είχε καμία σχέση με τους διαπληκτιζόμενους

Σε σοκ παραμένει η Νέα Ιωνία Βόλου μετά τον πυροβολισμό και τον θάνατο 37χρονου θαμώνα καφετέριας, από συμπλοκή συμμοριών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δράστες πήγαν στην καφετέρια στην Νέα Ιωνία για να πάρουν χρήματα για προστασία. Ωστόσο, το εν λόγω μαγαζί φέρεται να πληρώνει άλλο άτομο, το οποίο βρίσκεται στις φυλακές Δομοκού.

Όταν οι «άνθρωποι» του έμαθαν πως στο μαγαζί που ελέγχουν, πήγαν άλλοι να πάρουν λεφτά, έσπευσαν στο σημείο και άρχισε ο καβγάς μεταξύ των δύο συμμοριών Αλβανών. Τότε, ένας από αυτούς έβγαλε πιστόλι, πυροβόλησε και έχασε τη ζωή του ο 37χρονος που δεν είχε καμία σχέση μαζί τους.

Δείτε επίσης: Νέα Ιωνία: 37χρονος υδραυλικός ο άνδρας που δολοφονήθηκε σε καφετέρια

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι υπήρχε παρελθόν μεταξύ των δύο συμμοριών και συγκεκριμένα στη Ζάκυνθο, όπου αρχικά είχαν συμφωνήσει ότι δεν θα μπαίνει ο ένας στα λημέρια του άλλου, αλλά στη συνέχεια αυτό δεν τηρήθηκε.

Οι Αρχές έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό των δραστών.

Να σημειωθεί πως ο άνθρωπος που έχασε τη ζωή του από τους πυροβολισμούς στη Νέα Ιωνία είναι ένας υδραυλικός, 37 ετών, που βρέθηκε στο λάθος σημείο τη λάθος ώρα.

Από την πρώτη στιγμή είχε γίνει σαφές πως ο νεκρός άνδρας δεν είχε καμία σχέση με την παρέα που άρχισε να πυροβολεί μέσα στην καφετέρια. Αντίθετα, ο 37χρονος βρισκόταν στο σημείο για να παρακολουθήσει έναν αγώνα ποδοσφαίρου και δέχτηκε τα πυρά των δραστών.