Νέα Ιωνία: Στα ίχνη των δραστών η αστυνομία – Αναμένονται προσαγωγές

αντιεμβολιαστής

Άφησαν πίσω τους σημαντικά στοιχεία

Με κομμένη την ανάσα παρακολουθεί το πανελλήνιο τις έρευνες για τον εντοπισμό της συμμορίας που εξαιτίας της σκοτώθηκε ένας 39χρονος υδραυλικός σε καφετέρια στη Νέα Ιωνία.

Οι αστυνομικοί της ασφάλειας, σύμφωνα με την ΕΡΤ, εκφράζουν αισιοδοξία ότι θα μπορέσουν εντός των επόμενων ημερών να προχωρήσουν τουλάχιστον σε προσαγωγές ατόμων που φέρονται να εμπλέκονται στο αιματηρό επεισόδιο στη Νέα Ιωνία.

Τα στοιχεία που άφησαν πίσω τους οι επτά εμπλεκόμενοι στην όλη υπόθεση των πυροβολισμών στην καφετέρια είναι αρκετά για τους αστυνομικούς για να έχουν προχωρήσει στην ταυτοτοποίηση τεσσάρων – πέντε ατόμων.

Δείτε επίσης: Νέα Ιωνία: Εξαιτίας καβγά συμμοριών για την προστασία του μαγαζιού κατέληξε ο 37χρονος

Αναζητούνται τα κρησφύγετα τους

Πληροφορίες της ΕΡΤ αναφέρουν ότι οι Αρχές έχουν μπορέσει να διασφαλίσουν ότι οι δράστες δεν έχουν διαφύγει στο εξωτερικό και στην γειτονική Αλβανία, καθώς τις πρώτες ώρες υπήρχε αυτή η ανησυχία.

Διαβάστε επίσης  Δολοφονία Λυγγερίδη: Βαρύτατες κατηγορίες στους οπαδούς για τη δολοφονική επίθεση

Έχουν διασφαλίσει επίσης ότι παραμένουν στην Ελλάδα, και ενδεχομένως εντός της Αττικής. Το ζητούμενο είναι να βρουν τα κρησφύγετά τους, πρόκειται για άτομα – έμπειρους ποινικούς που έχουν πρόσβαση σε μαύρο χρήμα και ανθρώπους που μπορούν να τους βοηθήσουν να διαφύγουν της σύλληψης.

Δείτε επίσης: Νέα Ιωνία: Παρακαλούσε τους δράστες να ηρεμήσουν ο 37χρονος που δολοφονήθηκε

Να σημειωθεί πως όλα έγιναν όταν οι δράστες πήγαν στην καφετέρια στην Νέα Ιωνία για να πάρουν χρήματα για προστασία. Ωστόσο, το εν λόγω μαγαζί φέρεται να πληρώνει άλλο άτομο, το οποίο βρίσκεται στις φυλακές Δομοκού.

Όταν οι «άνθρωποι» του έμαθαν πως στο μαγαζί που ελέγχουν, πήγαν άλλοι να πάρουν λεφτά, έσπευσαν στο σημείο και άρχισε ο καβγάς μεταξύ των δύο συμμοριών Αλβανών. Τότε, ένας από αυτούς έβγαλε πιστόλι, πυροβόλησε και έχασε τη ζωή του ο 37χρονος που δεν είχε καμία σχέση μαζί τους.