Νέα καταγγελία για ντελίβερι – Αφόδευσε σε ιδιωτικό πάρκινγκ (ΒΙΝΤΕΟ)

ντελίβερι καταγγελία

Ολοένα και περισσότερα περιστατικά στο φως της δημοσιότητας

Σοκαριστικές είναι οι καταγγελίες για τα ντελίβερι μετά το περιστατικό με τον διανομέα που έκανε την ανάγκη του σε ασανσέρ και σκάλα πολυκατοικίας.

Ένοικοι πολυκατοικίας στην ίδια περιοχή με το πρώτο περιστατικό καταγγέλλουν πως βρήκαν περιττώματα στο υπόγειο πάρκινγκ του σπιτιού τους.




«Την προηγούμενη εβδομάδα, το σπίτι είναι στη Νίκαια, φεύγοντας το πρωί από το γκαράζ στο υπόγειο, ενώ έφυγα εννέα η ώρα να πάω σε μία δουλειά, είχε αφοδεύσει μεταξύ έξω από το ασανσέρ, στις αποθήκες και στο υπόγειο γκαράζ», αναφέρει η καταγγελία.

Δεν πίστευαν στα μάτια τους. Το ιδιωτικό τους πάρκινγκ είχε μετατραπεί σε… δημόσια τουαλέτα.

«Στην αρχή μιλήσαμε μεταξύ μας οι γείτονες, νομίζαμε ότι είναι από κάποιο ζώο, αλλά μετά συνειδητοποιήσαμε ότι είναι από ντελίβερι».

Οι καταγγελίες διαδέχονται η μία την άλλη. Σε άλλη περίπτωση, ένας άνδρας λέει στο LIVE NEWS πως μετά το φιλοδώρημα σε ντελίβερι, ο διανομέας έφτυσε μέσα στο ασανσέρ.

«Και την πολυκατοικία που μένω εγώ ήταν ένας τον οποίο τον τσάκωσα. Έριξε ροχάλα. Με το που έφυγα από την πολυκατοικία και έκλεινε το ασανσέρ, έμπαινες μέσα και είχε φτύσει».

Μάλιστα, δεν ήταν ένα μεμονωμένο περιστατικό. Οι ένοικοι τον είχαν πιάσει να το κάνει και άλλες φορές.

«Μία, δύο, τρεις, του τη φύλαξα από την κάμερα που έχω στο σπίτι και τον τσάκωσα και είπα στα παιδιά εκεί στο μαγαζί, βέβαια τον διώξανε», αναφέρει ο καταγγέλλων.

Και σε άλλη πολυκατοικία προσπαθούσαν να λύσουν το μυστήριο. Η μυρωδιά που ερχόταν από το υπόγειο νόμιζαν ότι προέρχεται από κάποιο αδέσποτο που τρύπωσε μέσα. Όμως τελικά…

«Είναι μόνιμα κατουρημένο το υπόγειό μας στην πολυκατοικία που καθαρίζω από ούρα και από κόπρανα. Νομίζαμε ότι είναι κάποιος από την πολυκατοικία και τελικά είναι τα ντελίβερι. Οκέι, σου έρχεται κάτι, πας στο υπόγειο κάτω και ουρείς και πετάς τα χαρτιά που σκουπίζεσαι;», λένε με αγανάκτηση οι ένοικοι της πολυκατοικίας.

Σε οικογενειακή πολυκατοικία στα Σεπόλια… τα ίδια!

Δεν είναι μεμονωμένο περιστατικό. Συνέβη και σε εμάς, όχι με αυτόν τον τρόπο, ευτυχώς. Κάτι μύριζε, κατέβηκε κάτω στο λεβητοστάσιο, το κάνανε τουαλέτα. Καταλάβαμε ότι είναι από διανομέα. Προφανώς έκανε την ανάγκη του ας πούμε. Ο ιδιοκτήτης είπε ότι θα κάνει κάποιες συστάσεις. Πήγε το μυαλό του και αυτουνού κάπου».

Κάμερα ασφαλείας έχει πιάσει στα… πράσα διανομέα σε κτίριο στο Μπέβερλι Χιλς να τσεκάρει πρώτα και μετά να πηγαίνει στη γωνία της σκάλας και να ουρεί. Η πόρτα από το διαμέρισμα ανοίγει τυχαία και εκείνος αποχωρεί σαν να μην συνέβη τίποτα.

Σε κάποιες περιπτώσεις παραμένει ακόμα άλυτο μυστήριο και σε άλλες ένοικοι έχουν πιάσει στα πράσα διανομέα με αποτέλεσμα να χάσει τη δουλειά του.

Πηγή: Live News (mega)