Νέα Σμύρνη: Μαρτυρίες πως ο 16χρονος και ο 18χρονος μάλωναν συχνά

Θεσσαλονίκη Κεντρική Μακεδονία

Στο παρελθόν είχε χρειαστεί να επέμβει η Αστυνομία

Σοκ έχει προκαλέσει στο πανελλήνιο το έγκλημα στη Νέα Σμύρνη, όπου 18χρονος τραυμάτισε με ψαλίδι τον 16χρονο αδελφό του, με αποτέλεσμα ο ανήλικος να χάσει τη ζωή του.

Αυτόπτης μάρτυρας, ανέφερε πως τα δυο παιδιά είχαν αρκετές προστριβές στο παρελθόν σε σημείο που είχε χρειαστεί να επέμβει η αστυνομία. Μάλιστα, σημείωσε χαρακτηριστικά πως τα δυο παιδιά είχαν «έντονη ζωή».

Αναφορικά με τον 16χρονο, τόνισε πως ήταν ένα παιδί που ήταν ευγενικό και με καλούς τρόπους, ωστόσο σημείωσε πως δεν είχε γνωρίσει τον μεγάλο αδερφό.

Δείτε επίσης: Νέα Σμύρνη: Παραδέχθηκε ότι σκότωσε τον 16χρονο ο 18χρονος αδελφός του – Μάλωναν για μια μπλούζα (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο 16χρονος έφερε τραύματα από αιχμηρό αντικείμενο και συγκεκριμένα από ψαλίδι, ενώ οι Αρχές ανακρίνανε τον αδερφό του για το τι ακριβώς συνέβη. Ο 18χρονος ομολόγησε ότι τραυμάτισε θανάσιμα τον αδερφό του, έπειτα από έναν καυγά που σημειώθηκε μεταξύ τους για μια μπλούζα.

Το χρονικό της τραγωδίας

Τα δύο αδέρφια διαπληκτίστηκαν για μια μπλούζα και τα αίματα “άναψαν” όταν ο 16χρονος – πάνω στον καυγά – έτρεξε για να πάει στο δωμάτιό του.

Οπως ομολόγησε ο 18χρονος, τον κυνήγησε και με ένα ψαλίδι που βρήκε μπροστά του, τον χτύπησε μια φορά στο στήθος και εκείνος έπεσε αιμόφυρτος στο δάπεδο του σπιτιού.

Διαβάστε επίσης  Βραυρώνα: Το βρέφος που πετάχτηκε στα σκουπίδια πέθανε τα πρώτα λεπτά της ζωής του (ΒΙΝΤΕΟ)

Η μητέρα τους που βρισκόταν στο σπίτι αλλά και ο 18χρονος καθ’ ομολογίαν δράστης τα έχασαν. Ο 16χρονος μεταφέρθηκε γρήγορα στο νοσοκομείο άπου άφησε την τελευταία του πνοή.

Η μητέρα και ο 18χρονος γιος της μεταφέρθηκαν για κατάθεση στο αστυνομικό τμήμα. Κατέθεταν μέχρι τα ξημερώματα, όπου αρχικά μιλούσαν για ατύχημα και δεν υπήρξε εμπλοκή. Όμως αργότερα ο 18χρονος περιέγραψε τι συνέβη.

Σήμερα, ο 18χρονος θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα, ενώ έχει διαταχθεί νεκροψία-νεκροτομή για τον άτυχο 16χρονο.

Η τραγωδία αποκαλύφθηκε λίγο μετά τις 9 το βράδυ όταν οι γείτονες της οικογένειας άκουσαν φωνές από το διαμέρισμα της πολυκατοικίας επί της οδού Σταδίου και ειδοποίησαν την Αστυνομία.

Στο σημείο έφτασε και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που παρέλαβε τον 16χρονο και τον μετέφερε στο Λαϊκό Νοσοκομείο, όπου λίγη ώρα αργότερα υπέκυψε στα τραύματά του.

Εκτός από την μητέρα και τη γιαγιά των δύο παιδιών στο διαμέρισμα ήταν και μια φίλη τους η οποία επίσης έδωσε κατάθεση. Οι τρεις γυναίκες μετά τις καταθέσεις τους αφέθηκαν ελεύθερες εκτός από τον 18χρονο ο οποίος κρατήθηκε στο Τμήμα της Νέας Σμύρνης και τελικά συνελήφθη.

Πηγή: newsbomb.gr