Νέα Σμύρνη: Σοκαριστικές οι μαρτυρίες για τα αδέλφια – «Δύο φορές το μήνα ερχόταν η αστυνομία»

αστυνομία Σέρρες Θεσσαλονίκη

Οι γείτονες μιλάνε για προβληματική οικογένεια

Σε σοκ βρίσκεται η τοπική κοινωνία στη Νέα Σμύρνη μετά τη δολοφονία 16χρονου από τα χέρια του 18χρονου αδελφού του, μέσα στο σπίτι τους.

«Δύο φορές τον μήνα ερχόταν η αστυνομία», αποκαλύπτει μάρτυρας από τη γειτονιά στη Νέα Σμύρνη, όπου σημειώθηκε η άγρια δολοφονία.

Ενοικος της πολυκατοικίας, όπου βρίσκεται το διαμέρισμα μέσα στο οποίο έγινε η δολοφονία, μίλησε για μία «προβληματική οικογένεια», προχωρώντας σε περιγραφές που σοκάρουν. Σύμφωνα με την ίδια, τα δύο αδέρφια από τη Νέα Σμύρνη καυγάδιζαν συχνά και είχαν παραβατική συμπεριφορά.

Δείτε επίσης: Νέα Σμύρνη: Τα αδέλφια είχαν μαλώσει ξανά για τη μπλούζα – Ο 18χρονος είχε βγάλει σιδερογροθιά

«Ήταν μία προβληματική κατάσταση. Είχαν έντονους καυγάδες. Είχε έρθει η αστυνομία 10 φορές τα τελευταία δύο χρόνια. Δύο φορές τον μήνα ερχόταν η αστυνομία», υποστηρίζει στο newsit.gr.

Διαβάστε επίσης  Θεσσαλονίκη: Ανάγκαζε τη σύντροφό του να εκδίδεται και την χτυπούσε επί τρία χρόνια 

«Μάλωναν τα αδέρφια μεταξύ τους, μάλωναν με τη γειτονιά, είχαν προβληματική συμπεριφορά», ισχυρίζεται η ίδια μάρτυρας, λέγοντας ότι τα δύο αδέρφια διέπρατταν και κλοπές. Μάλιστα, υποστηρίζει πως είχαν κλέψει τα παπούτσια των παιδιών της, τα οποία είχε αφήσει έξω από την πόρτα του σπιτιού της και πως τους είχε καταγράψει η κάμερα.

Η ίδια μάρτυρας σημειώνει πως υπήρχε κολλημένο χαρτί στην είσοδο της πολυκατοικίας, με το οποίο οι ένοικοι κατόπιν συνεννόησης ενημέρωναν πως θα βάλουν κάμερες και προειδοποιούσαν πως οποιαδήποτε νέα παραβατική συμπεριφορά θα καταγγέλλεται στις αστυνομικές Αρχές.

Σύμφωνα με την ίδια, το απόγευμα του φονικού, ένοικος από την πολυκατοικία ενημέρωσε την αστυνομία.

Πηγή: newsit.gr