Νεκρός ο γνωστός Ελληνας TikToker, Τζάνε

Τζάνε

Βρήκε τραγικό θάνατο στην Ιταλία

Ο γνωστός Ελληνας TikToker, Τζάνε (Tzane),”έφυγε” από τη ζωή έπειτα από τραγικό δυστύχημα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που μεταδίδει το in.gr, ο Τζάνε άφησε την τελευταία του πνοή χθες (12/3) στο χωριό Roghudi Vecchio της Ιταλίας, ενώ ήταν μαζί με δύο φίλους του.

Ο TikToker είχε επισκεφτεί μαζί με την παρέα του εγκαταλειμμένο χωριό ώστε να το εξερευνήσουν. Κατά την διάρκεια της εξερεύνησης φαίνεται να βρήκε τραγικό θάνατο πέφτοντας από ένα μπαλκόνι, το οποίο δεν είχε κάγκελα.

«Δυστυχώς, ο Tzane δεν είναι μαζί μας πλέον. Έφυγε από κοντά μας χθες το απόγευμα στο ταξίδι που έχουμε κάνει στην Ιταλία»

Στις ιταλικές Αρχές σήμανε συναγερμός και στο χωριό έσπευσε ελικόπτερο, ώστε να παραλάβει τη σορό του.

Την είδηση του θανάτου του επιβεβαίωσε το πρωί της Τετάρτης (13/3) με ανάρτησή του στο Instagram ο YouTuber Χρήστος Κόγιας, ο οποίος ήταν μαζί του στην Ιταλία.

Διαβάστε επίσης  "Εφυγε" από τη ζωή ο σκηνοθέτης και σεναριογράφος Κωστής Ζώης

«Δυστυχώς, ο Tzane δεν είναι μαζί μας πλέον. Έφυγε από κοντά μας χθες το απόγευμα στο ταξίδι που έχουμε κάνει στην Ιταλία. Προσευχηθείτε μαζί μας για την ψυχούλα του να αναπαυθεί εν ειρήνη», έγραψε.

Η ανάρτησή του…

Τζάνε ανάρτηση

Το μήνυμα του Αλέξανδρου Κοψιάλη

Σχετική ανάρτηση έκανε και ο Αλέξανδρος Κοψιάλης, γράφοντας σε story του: «Δεν είναι τρολλ ή κάποιου είδους φάρσα. Ο Κόγιας πιθανότατα πάνω στη σύγχυσή του, το έχει αποτυπώσει με τέτοιο τρόπο που μοιάζει με πλάκα, αλλά δυστυχώς δεν είναι πλάκα».

Τζάνε ανάρτηση

Θρήνος στο TikTok

Στο TikTok o Tzane μετρούσε σχεδόν 57.000 followers, οι οποίοι στο άκουσμα του θανάτου του μούδιασαν.

Αμέτρητα είναι τα σχόλια στα βίντεό του, με τους φανς του να εκφράζουν τη θλίψη τους και να αναρωτιούνται τι συνέβη και έφυγε έτσι άδικα από τη ζωή.

«Αποκλείεται να πέθανε», «Καλό παράδεισο αδερφέ», «Κρίμα», «Καλο ταξίδι αγορίνα», «Από τα καλύτερα παιδιά. Πραγματικά σοκ, πώς τα φέρνει η ζωή. Μακάρι η ψυχούλα σου να πάει στον παράδεισο», είναι κάποια από τα σχόλια των followers του.

@lordtzane #συρραφή με @Ορεινή Μέλισσα #tzane ♬ πρωτότυπος ήχος – lordtzane