Νέο βίντεο ντοκουμέντο από τους πυροβολισμούς στο Γκάζι – Ο συνοδηγός έβγαλε τις πινακίδες

Συνεχίζεται το ανθρωποκυνηγητό για τον δράστη

Με κομμένη την ανάσα παρακολουθεί το πανελλήνιο τις εξελίξεις της υπόθεσης με τους πυροβολισμούς στο Γκάζι.

Ενα νέο βίντεο ντοκουμέντο – από το πρωτοφανές επεισόδιο με τους πυροβολισμούς στο Γκάζι, όπου τρεις άνδρες επιτέθηκαν σε μια παρέα Κρητικών για ασήμαντη αφορμή – βλέπει το φως της δημοσιότητας και σοκάρει.




Το βίντεο από τους πυροβολισμούς στο Γκάζι προβλήθηκε στο βραδινό δελτίο του Open και δείχνει τους άνδρες να λογομαχούν με τους Κρητικούς όταν ξαφνικά ο ένας από αυτούς σηκώνει το χέρι και με απόλυτη ψυχραιμία τους πυροβολεί. Με την ίδια ψυχραιμία ο φίλος του πιστολέρο αφαιρεί τις πινακίδες από το αυτοκίνητό τους, πριν επιβιβαστούν σε αυτό και εξαφανιστούν.

Σημειώνεται πως ο ένας από τους τρεις Κρητικούς έχει υποστεί σοβαρό τραύμα στο κεφάλι.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, το βίντεο βρίσκεται ήδη στα χέρια της αστυνομίας, ενώ συνεχίζεται το ανθρωποκυνηγητό για τον δράστη, καθώς ο συνοδηγός έχει συλληφθεί από την Αστυνομία.

«Είμαι τυχερός που ζω»

Την ίδια ώρα, ο 28χρονος Γιάννης -μικρός αδερφός του νιόπαντρου Δημήτρη που δέχθηκε σφαίρες- έφτασε το μεσημέρι της Παρασκευής στο Ηράκλειο προσπαθώντας να συνεχίσει τη ζωή του.

Διαβάστε επίσης  Θεσσαλονίκη: Ανάγκαζε τη σύντροφό του να εκδίδεται και την χτυπούσε επί τρία χρόνια 

Ο Γιάννης βρίσκεται πλέον στο σπίτι του στα Μάλια, ο αδερφός του νοσηλεύεται σε καταστολή στην Αθήνα και ο φίλος τους Φραγκίσκος υποβλήθηκε σε χειρουργείο στην γνάθο.

Ο Γιάννης είπε στην Κρήτη TV: «Νιώθω τυχερός που κατέληξα ζωντανός και δεν έπαθα ζημιά. Είναι η χειρότερη περιπέτεια της ζωής μου και θα συνεχίσει εφόσον ο αδερφός μου είναι μέσα στο νοσοκομείο και μέχρι να ξεχαστεί θα περάσουν χρόνια. Όλοι έχουμε το μυαλό μας στο Δημήτρη. Οι γιατροί μας είπαν ότι είναι εκτός κινδύνου αλλά η νοσηλεία του θα πάρει πολύ καιρό.

Για να ξυπνήσει το μίνιμουμ λένε οι γιατροί θα πάρει 10 μέρες γιατί είναι σε καταστολή. Η αγάπη που έχουμε εισπράξει είναι τεράστια. Είναι απίστευτα και μας έχουν συγκινήσει».

Πηγή: newsit.gr, protothema.gr