Νέος Κόσμος: Η Αστυνομία γνώριζε για το συμβόλαιο θανάτου του Ζαμπούνη από τον Ιούνιο

Για δυο συμβόλαια θανάτου, μέσα σε αυτά και εκείνο του Βαγγέλη Ζαμπούνη, γνώριζαν από τον Ιούνιο του 2023 οι αστυνομικές αρχές.

Oπως μετέδωσε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA, η Αστυνομία γνώριζε για τα συμβόλαια θανάτου στον Κορυδαλλό και τον Νέο Κόσμο, όπου δολοφονήθηκε ο Βαγγέλης Ζαμπούνης.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η ΕΛ.ΑΣ. είχε πληροφορίες ποια θα ήταν τα θύματα των συμβολαίων θανάτου, τους φυσικούς και τους ηθικούς αυτουργούς των δολοφονικών επιθέσεων, αλλά και τον λόγο που σχεδιάζονται.




Όσον αφορά στην εκτέλεση του Βαγγέλη Ζαμπούνη στον Νέο Κόσμο, πληροφορίες αναφέρουν πως ο λόγος που δεν είχε προσωπική ασφάλεια το μοιραίο βράδυ, ήταν διότι ο 44χρονος είχε επιλέξει να μην έχει κανέναν προσωπικό φρουρό, καθώς φοβόταν την προδοσία εκ των έσω και το ενδεχόμενο διαρροών από τους φρουρούς του σε αντίπαλη συμμορία. Επομένως, θεωρούσε πως ήταν ασφαλέστερο να κινείται μόνος του.

Διαβάστε επίσης  Δολοφονία στο Μενίδι: Επαθε ψυχολογικό σοκ η κόρη της 40χρονης μετά την αναγνώριση (ΒΙΝΤΕΟ)

Οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. εξετάζουν το ενδεχόμενο η εντολή για το συμβόλαιο θανάτου του Βαγγέλη Ζαμπούνη να δόθηκε μέσα από τις φυλακές, γι’ αυτό μπαίνουν στο «μικροσκόπιο» και ποινικοί με παρελθόν στη νύχτα.

Σύμφωνα με όσα στοιχεία έχουν συγκεντρώσει οι Αρχές, οι δράστες της δολοφονίας ήταν εκπαιδευμένοι και αδίστακτοι και εκτιμάται πως πρόκειται για άτομα από χώρες των Βαλκανίων.

Πηγή: newsit.gr