Νέος Κόσμος: Βίντεο ντοκουμέντο από την μαφιόζικη εκτέλεση – Καρέ καρέ η δολοφονία του 44χρονου

Τα ξημερώματα της Κυριακής 14 Ιανουαρίου σημειώθηκε μαφιόζικη εκτέλεση στον Νέο Κόσμο όπου ένας 44χρονος έπεσε νεκρός μετά από πυροβολισμούς.

Λίγες ώρες αργότερα, στο φως της δημοσιότητας έρχεται βίντεο ντοκουμέντο από την άγρια δολοφονία του 44χρονου Βαγγέλη Ζαμπούνη, γνωστού με το παρατσούκλι «Ζαμπόν» στον Νέο Κόσμο.

Δείτε επίσης: Νέος Κόσμος: Εκτέλεσαν 44χρονο με καλάσνικοφ έξω από βενζινάδικο (ΒΙΝΤΕΟ)

Στις εικόνες καταγράφεται καρέ καρέ η δολοφονική ενέδρα που έστησαν οι εκτελεστές στον 44χρονο, έξω από το πρατήριο καυσίμων στον Νέο Κόσμο, τα ξημερώματα της Κυριακής.

Η ώρα είναι περίπου 2 τα ξημερώματα. Ο Βαγγέλης Ζαμπούνης είναι μόνος του, όταν παρκάρει ένα άλλο αυτοκίνητο ακριβώς δίπλα.

Διαβάστε επίσης  Δολοφονία στο Μενίδι: Η 40χρονη ζούσε μια κόλαση - Ο πρώην της έβαζε το κεφάλι της σε χλωρίνη

Ο ένας δράστης πλησιάζει και αδειάζει την γεμιστήρα του καλάσνικοφ, σχεδόν εξ’ επαφής. Ο δεύτερος εκτελεστής έκατσε λίγο πιο πίσω, από το παράθυρο του συνοδηγού. Και οι δύο αποτελειώνουν μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα τον 44χρονο, ο οποίος ήταν ένα από τα πιο «βαριά» ονόματα στον χώρο της νύχτας και υψηλόβαθμο στέλεχος της Greek Mafia.

Από το σημείο της δολοφονίας έχουν περισυλλεχθεί περισσότεροι από 90 κάλυκες, ωστόσο, οι αστυνομικοί της Ασφάλειας δεν αποκλείουν να έπεσαν ακόμα περισσότεροι πυροβολισμοί, προκειμένου οι δράστες να εξασφαλίσουν ότι ο στόχος τους δεν θα γλύτωνε.

Δείτε το βίντεο – Προσοχή σκληρές εικόνες