Νίκος Χαρδαλιάς: Μήνυμα για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος

Χαρδαλιάς Ελλάδα

Τι ζήτησε από τους εκδρομείς

Με μήνυμα στα social media ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς εφιστά την προσοχή στους εκδρομείς του τριημέρου του Αγίου Πνεύματος.

Ο Νίκος Χαρδαλιάς «ξαναχτύπησε», με μήνυμα αυτή τη φορά στο Facebook, θέλοντας ενόψει του πρώτου τριημέρου που ακολουθεί μετά την καραντίνα, να ζητήσει την προσοχή του κόσμου.

Συγκεκριμένα, ο κ. Χαρδαλιάς τόνισε: «Nα μην ξεχάσουν οι πολίτες τα μέτρα ατομικής προστασίας που έχουν υιοθετηθεί εδώ και καιρό».

«Αυτό το τριήμερο πολλοί θα επισκεφτούν τα χωριά μας, τα νησιά μας ή κάποιες από τις αμέτρητες ομορφιές της Πατρίδας μας.

Ας συνεχίσουμε να τηρούμε τα μέτρα ατομικής υγιεινής και προστασίας. Ας κρατάμε τις αποστάσεις, ας πλένουμε με αντισηπτικό τα χέρια μας και ας φοράμε μάσκες όπου επιβάλλεται και ιδιαίτερα σε κλειστούς χώρους που μπορεί να υπάρχει συγχρωτισμός.

Το να βγούμε νικητές από τη μάχη με έναν ιό που είναι σε ύφεση αλλά παραμένει αόρατος αφορά όλους μας και τον καθένα πολίτη ξεχωριστά!», σημειώνει συγκεκριμένα ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων.

«Μόνο έτσι θα περιφρουρήσουμε την μέχρι τώρα προσπάθειά μας και θα προστατεύσουμε τις οικογένειές μας, τους συμπολίτες μας, τις γειτονιές μας, τα χωριά μας, τις πόλεις μας, την ίδια μας την Πατρίδα…», κατέληξε.

Χαρδαλιάς

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *