Γιώργος Πατούλης: Ανακοίνωσε ότι δεν θα είναι υποψήφιος στην Περιφέρεια Αττικής

Πατούλης

Θα στηρίξει τον Νίκο Χαρδαλια

Ο Γιώργος Πατούλης ανακοίνωσε σήμερα (31/7) και επίσημα ότι δεν θα είναι υποψήφιος στις εκλογές για την Περιφέρεια Αττικής.

Παράλληλα σημείωσε ότι θα στηρίξει την επιλογή της ΝΔ, δηλαδή την υποψηφιότητα του Νίκου Χαρδαλιά.

Δείτε επίσης: Ανακοινώθηκε η υποψηφιότητά του Νίκου Χαρδαλιά στην Περιφέρεια Αττικής

«Δεν δημιούργησα ποτέ πρόβλημα στο κόμμα μου, δεν πρόκειται να δημιουργήσω ούτε τώρα», υπογραμμίζει μεταξύ άλλων ο Γιώργος Πατούλης στην ανακοίνωσή του.

Η δήλωση του Γιώργου Πατούλη

«Όλα τα χρόνια της πολιτικής και αυτοδιοικητικής μου διαδρομής, στήριζα πάντα τις σωστές κυβερνητικές επιλογές, όλων των κυβερνήσεων της Νέας Δημοκρατίας, της παράταξης που ίδρυσε ο Κωνσταντίνος Καραμανλής.

Τα τελευταία τέσσερα χρόνια μάλιστα, ως Περιφερειάρχης Αττικής, συνεργάστηκα αποτελεσματικά με την κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη, παράγοντας θετικό έργο προς όφελος των πολιτών της Αττικής.

Υποψήφιος στην Περιφέρεια Αττικής ο Νίκος Χαρδαλιάς – Η ανακοίνωση της ΝΔ
Παραμένω πιστός στις αρχές και τις αξίες της παράταξης μου. Η Νέα Δημοκρατία είναι στην καρδιά μου, δεν αποτελεί για μένα «σημαία ευκαιρίας» για προσωπική ανέλιξη. Δεν δημιούργησα ποτέ πρόβλημα στο κόμμα μου, δεν πρόκειται να δημιουργήσω ούτε τώρα.

Θέλω να τονίσω πως πάνω από όλα, σέβομαι τον κόσμο της παράταξής μου αλλά και όλους τους Έλληνες πολίτες, που διαχρονικά με στηρίζουν στην πολιτική μου πορεία. Στην αυτοδιοικητική και επιστημονική μου διαδρομή όλα αυτά τα χρόνια, προτεραιότητά μου ήταν πάντα να βρίσκομαι διαρκώς, δίπλα στον πολίτη. Αυτό θα εξακολουθήσω να κάνω και στο μέλλον.

Μαρινάκης: Είμαστε σίγουροι ότι ο Πατούλης θα σεβαστεί την απόφαση για Χαρδαλιά
Αισθάνομαι περήφανος για το έργο που βρίσκεται σε εξέλιξη στην Αττική, το οποίο είναι αποτέλεσμα ενός σοβαρού σχεδιασμού και μιας εξαιρετικής ομαδικής προσπάθειας.

Το έργο αυτό δεν πρέπει να μείνει στη μέση γι’ αυτό στις εκλογές του Οκτωβρίου θα στηρίξω την επιλογή του κόμματός μου, ευελπιστώντας ότι τα επόμενα χρόνια, θα είναι κι αυτά περίοδος δημιουργίας για την Αττική».

Η ανακοίνωση για την υποψηφιότητα Χαρδαλιά

Υπενθυμίζεται ότι νωρίς το μεσημέρι της Δευτέρας (31/7) ανακοινώθηκε και επίσημα από την ΝΔ η υποψηφιότητα του Νίκου Χαρδαλιά στην Περιφέρεια Αττικής.

Όπως επισημαίνεται, με απόφαση του Πρωθυπουργού και Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκου Μητσοτάκη, ανακοινώνεται ως υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής με τη στήριξη της ΝΔ ο Νίκος Χαρδαλιάς.

Για το θέμα ερωτήθηκε και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης, κατά την σημερινή ενημέρωση των πολιτικών συντακτών. Συγκεκριμένα, εξέφρασε την βεβαιότητα της Νέας Δημοκρατίας ότι ο Γιώργος Πατούλης θα σεβαστεί την απόφαση του πρωθυπουργού και του κόμματος για την υποψηφιότητα του Νίκου Χαρδαλιά στην Περιφέρεια Αττικής, ενώ διευκρίνισε ότι οι υποψήφιοι του συνδυασμού του Γ. Πατούλη θα συμπεριληφθούν στα ψηφοδέλτια της ΝΔ με επικεφαλής τον Ν. Χαρδαλιά.

«Παρά τους λόγους που οδήγησαν σε αυτή την απόφαση, η προσφορά του Γιώργου Πατούλη τόσο στο κόμμα όσο και στην Τοπική Αυτοδιοίκηση είναι σημαντική και είμαστε σίγουροι ότι θα σεβαστεί την απόφαση αυτή του πρωθυπουργού και του κόμματος. Βέβαια, είναι αυτονόητο ότι οι υποψήφιοι του συνδυασμού του θα συμπεριληφθούν στο νέο αυτό εγχείρημα με επικεφαλής τον Νίκο Χαρδαλιά», είπε χαρακτηριστικά ο Παύλος Μαρινάκης.

Η κίνηση του Γιώργου Πατούλη να χορέψει ζεϊμπέκικο σε εκδήλωση στο Ζάππειο την περασμένη εβδομάδα, εν μέσω των πυρκαγιών που έπλητταν την χώρα, ήταν αυτή που προκάλεσε έντονη δυσφορία και ενόχληση στη Νέα Δημοκρατία. Ο ίδιος σε δήλωσή του είχε ζητήσει συγγνώμη, σημειώνοντας πως «ήταν μια κακιά στιγμή».