Ομόνοια: Ελεύθερος για τα ναρκωτικά ο παιδόφιλος που έκλεισε ραντεβού με ανήλικη

Στα δικαστήρια της Κορίνθου δικάστηκε σήμερα για κατοχή ναρκωτικών ο 63χρονος παιδόφιλος, ο οποίος κανόνισε “ραντεβού” με ανήλικη στην Ομόνοια.

Συγκεκριμένα, σε απολογία κλήθηκε ο 63χρονος για την υπόθεση του Κιάτου όταν μετά από έρευνα αστυνομικών την περασμένη εβδομάδα σε σπίτι που διατηρεί ο ίδιος στο Ανω Διμηνιό Κιάτου, βρέθηκαν χάπια.

Ο 63χρονος αθωώθηκε, καθώς, ο συνήγορός του κ. Βασίλης Νουλέζας, προσκόμισε στο Δικαστήριο την ιατρική συνταγή, όπου, απεδείχθη πως κατείχε νομίμως τα συγκεκριμένα χάπια, τα οποία χορηγούνταν σε στενό συγγενικό του πρόσωπο.

O συνήγορος υπεράσπισης του 63χρονου, κ. Νουλέζας δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στα δημοσιεύματα που εμπλέκουν τον 63χρονο στην υπόθεση της 12χρονης στον Κολωνό, τονίζοντας, ότι ο εντολέας του δεν έχει συνομιλήσει ποτέ με την 12χρονη και δεν γνωρίζει τον Ηλία Μίχο.

Δείτε επίσης: Ομόνοια: Είχε καταδικαστεί για βιασμό ο 63χρονος παιδόφιλος – Εκανε πως χρειάζεται baby sitter

Διαβάστε επίσης  Θεσσαλονίκη: Ανάγκαζε τη σύντροφό του να εκδίδεται και την χτυπούσε επί τρία χρόνια 

Είχε καταδικαστεί στο παρελθόν για βιασμό

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 63χρονος, που πιάστηκε στη «φάκα» στην Ομόνοια μετά από μηνύματα ερωτικού περιεχομένου σε ανήλικη, είχε καταδικαστεί και παλαιότερα για σεξουαλικά εγκλήματα και δη για βιασμό.

Ο άντρας κατά το παρελθόν συνήθιζε να βάζει αγγελίες σε εφημερίδες με το πρόσχημα ότι έψαχνε baby sitter.

Ακολουθήστε το Thes.gr στο Google News! Μοναδική θεματολογία με το κύρος του Thes.gr
Με τον τρόπο αυτό παρέσερνε νεαρές γυναίκες στο σπίτι του στα Πετράλωνα και προσπαθούσε να τις βιάσει.

Μάλιστα, τουλάχιστον σε μία περίπτωση τα κατάφερε, με το θύμα να βρίσκει το θάρρος και να καταγγέλλει τον βιασμό στην αστυνομία. Ο 63χρονος είχε καταδικαστεί το 1998 για τον βιασμό της ανυποψίαστης γυναίκας.

Αξίζει να σημειωθεί, πως μετά την αποκάλυψη και τη δημοσιοποίηση του βίντεο από την Ομόνοια, και η 12χρονη από τον Κολωνό που υπέμενε τις άρρωστες διαθέσεις ανδρών για μήνες, αναγνώρισε τον 63χρονο ως έναν από τους βιαστές της.

Πηγή: korinthostv.gr