Ομόνοια: Μιλά για πρώτη φορά ο αδελφός του παιδόφιλου – «Δεν ξέραμε τίποτα, είναι καλό παιδί αλλά λίγο άρρωστος»

Ομόνοια

Τι είπε για την υπόθεση της 12χρονης από τον Κολωνό

Αποτροπιασμό έχει προκαλέσει στο πανελλήνιο η δραστηριότητα του 63χρονου παιδόφιλου που συνελήφθη στην Ομόνοια μετά από ραντεβού που έκλεισε με 14χρονη.

Σήμερα, ο αδελφός τους 63χρονου μίλησε για όσα έχουν συμβεί στην εκπομπή “Πρωινό” και αποκάλυψε πως ο ίδιος και η μητέρα του δεν γνώριζαν τίποτα.

«Ζητάμε συγγνώμη, μας έκλεισε το σπίτι. Είναι καλό παιδί αλλά λίγο άρρωστος. Ζητάμε χίλια συγγνώμη. Δεν ήξερα τίποτα. Μας είχε πει “πάω εκδρομή με έναν φίλο μου στη Ζάκυνθο”.

Στεναχωρηθήκαμε και εγώ και η μάνα μου, δεν ξέραμε τίποτα.

Είδαμε από την τηλεόραση ότι πρόκειται για αυτόν. Είχε φύγει την Πέμπτη με έναν φίλο του από τον ΟΣΕ και επειδή δεν έπαιρνε τηλέφωνο ανησυχήσαμε.

Δείτε επίσης: Ομόνοια: Είχε καταδικαστεί για βιασμό ο 63χρονος παιδόφιλος – Εκανε πως χρειάζεται baby sitter

Με πήρε το πρωί, στις 6:00, από το νοσοκομείο, από ένα διπλανό τηλέφωνο και μου λέει “άστα, έστειλα μια φωτογραφία σε μια ανήλικη και με χτυπήσανε και είμαι χάλια”. Ο αστυνομικός του φώναξε “κλείσε το τηλέφωνο ρε” και το έκλεισε. Δεν μιλήσαμε άλλο.

Διαβάστε επίσης  Θεσσαλονίκη: 42χρονος κέρδιζε χρήματα διαθέτοντας αναβολικά για αγώνες bodybuilding

Εχει ψυχικές διαταραχές, αλλά δεν έχει χαρτί γιατρού. Του είπα “να πας στο γιατρό” “όχι”, λέει, “δεν πάω”.

Σας ζητάμε χίλια συγγνώμη. Δεν μπορείτε να φανταστείτε τι περνάμε εγώ και η μητέρα μου. Ολο το χωριό το έμαθε εδώ. Να του πείτε να πάει να ζητήσει συγγνώμη, να πέσει στα πόδια του πατέρα της 14χρονης.

Να ζητήσει συγγνώμη και από το παιδί, να του πει “χίλια συγγνώμη, έκανα λάθος, παιδί μου».

Οσον αφορά την εμπλοκή του στην υπόθεση της 12χρονης από τον Κολωνό και το γεγονός πως η ανήλικης τον αναγνώρισε ως βιαστή της, ο αδελφός τους 63χρονου δήλωσε:

«Δεν τα ήξερα αυτά, ούτε για την 12χρονη. Εβλεπε τηλεόραση και δεν είπε τίποτα. Ελεγα εγω΄”α το τέρας” και αυτός καθόταν και δεν μίλαγε καθόλου».