Ωραιόκαστρο: Ολοκληρώθηκαν τα drive through rapid test στη Λητή (ΦΩΤΟ)

τεστ

Μεγάλη η συμμετοχή

Με μεγάλη συμμετοχή ολοκληρώθηκε η διήμερη νέα δράση των δωρεάν drive through rapid test Covid-19 στο Δήμο Ωραιοκάστρου.

Τα τεστ έγιναν την Πέμπτη και σήμερα, Σάββατο, στη Λητή, σε συνεργασία με τον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ), στο πλαίσιο της προσπάθειας για τον περιορισμό της διασποράς του κορονοϊού.

«Στη δράση συμμετείχαν δεκάδες πολίτες από τη Λητή, το Δρυμό και το Μελισσοχώρι. Με τα τεστ μπορούμε να έχουμε εικόνα για την κατάσταση που επικρατεί στον Δήμο μας με την διασπορά του κορονοϊού. Τα μηνύματα ως τώρα είναι αισιόδοξα. Για να διατηρήσουμε το καλό κλίμα, οφείλουμε να συνεχίσουμε να τηρούμε τα μέτρα προστασίας από τον Covid-19», τόνισε η εντεταλμένη σύμβουλος Κοινωνικής Πολιτικής και Πολιτισμού, Χριστίνα Ζάπρα.

Διαβάστε επίσης
Πολύωρη διακοπή νερού στον δήμο Ωραιοκάστρου

Διευκρίνισε πως για την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων αρμόδιος είναι ο ΕΟΔΥ και τόνισε πως με οδηγίες του δημάρχου Ωραιοκάστρου, Παντελή Τσακίρη, σχεδιάζεται, σε συνεργασία με τον Οργανισμό, να πραγματοποιηθούν τεστ και σε άλλες περιοχές του δήμου το επόμενο διάστημα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *