Παλαιό Φάληρο: 10χρονος δέχθηκε επίθεση από άνδρα έξω από κολυμβητήριο

Σοκ προκαλεί η άγρια επίθεση που δέχθηκε χθες το βράδυ ένας 10χρονος έξω από το κολυμβητήριο του Παλαιού Φαλήρου.

Η μητέρα του μικρού αγοριού ανέφερε πως ειδοποιήθηκαν από περαστικούς πως ένας άντρας δέρνει ανηλεώς τον γιο της και έτρεξαν αμέσως στο σημείο.

Η ίδια εμφανώς σοκαρισμένη από την περιπέτεια του γιου της, ξεκαθαρίζει πως δεν έχει ιδέα για το ποιος μπορεί να είναι ο άνδρας που τον χτύπησε σε ένα τόσο πολυσύχναστο μέρος, έξω από το κολυμβητήριο του Παλαιού Φαλήρου.

«Δεν έχω ιδέα ποιος είναι ο δράστης. Δεν τον ξέρουμε τον άνθρωπο. Τον ψάχνει η αστυνομία από χθες», λέει η μητέρα του 10χρονου.

Ανθρωποκυνηγητό για τον δράστη

Σοκαρισμένος από την περιπέτεια του 10χρονου δηλώνει και ο πατέρας του που δεν μπορεί να πιστέψει πως ο γιος του έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από τον άγνωστο άντρα. Αυτή την στιγμή διεξάγονται έρευνες από τις Αρχές για να εντοπίσουν τον δράστη.

Διαβάστε επίσης  Δολοφονία Λυγγερίδη: Βίντεο ντοκουμέντο μετά τη ρίψη της ναυτικής φωτοβολίδας που τον σκότωσε

Ο πατέρας του μικρού αγοριού επεσήμανε πως «η αστυνομία έχει όλα τα στοιχεία του δράστη, ξέρεις ποιος είναι. Κάποιος μέσα στην φασαρία τράβηξε την πινακίδα του αυτοκινήτου. Τώρα η αστυνομία προσπαθεί να εντοπίσει το που βρίσκεται ακριβώς».

Ο μικρός είναι σοκαρισμένος από την απρόκλητη επίθεση και τον ξυλοδαρμό του, ενώ οι γονείς του μέσω του δικηγόρου τους θα κινήσουν όλες τις νομικές διαδικασίες εναντίον του δράστη.

Το χρονικό της επίθεσης

Όλα έγιναν χθες κατά τις 8 το βράδυ, όταν ο 10χρονος έβγαινε από το κολυμβητήριο για να επιστρέψει σπίτι του. Τότε ο δράστης βγήκε από το αυτοκίνητο κινήθηκε προς το μέρος του και άρχισε να τον χτυπάει σε όλο του το σώμα.

Όσοι βρέθηκαν μπροστά στο περιστατικό, άρχισαν να φωνάζουν αναγκάζοντας τον δράστη σε φυγή με το αυτοκίνητό του, ενώ οι πιο ψύχραιμοι ειδοποίησαν την αστυνομία και τους γονείς του θύματος.

Πηγή: newsit