Πανελλήνιες 2023: Τηλεφώνησαν από… Ρώμη για την αλλαγή εξεταστικού κέντρου – Απίστευτη ιστορία

Πανελλήνιες Πανελλαδικές

Γιατί πρέπει να επικοινωνείτε πρώτα με τους διευθυντές των σχολείων

Εντύπωση προκαλεί η καταγγελία που έκανε μια μητέρα μαθητή από τον Βόλο, η οποία δέχθηκε τηλεφώνημα από… Ρώμη, για να της πουν ότι ο γιος της θα δώσει Πανελλήνιες σε άλλο εξεταστικό κέντρο από αυτό που ήξερε στην αρχή.

Συγκεκριμένα, όπως έγινε γνωστό η μητέρα του υποψήφιου μαθητή των Πανελληνίων εξετάσεων δέχτηκε τηλεφώνημα από το Λάτσιο της Ρώμης, όπου αυτόματος τηλεφωνητής την ενημέρωνε ότι αλλάζει το εξεταστικό κέντρο του παιδιού στο Βόλο και τους παρακινούσε να ενεργοποιήσουν link σε σχετικό email που θα λάβουν, ώστε να ενημερωθούν για το νέο εξεταστικό κέντρο.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, η μητέρα ενημέρωσε την Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση και όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο προϊστάμενος, Σωκράτης Σαβελίδης, ο ίδιος με τη σειρά του ενημέρωσε σχετικά το υπουργείο Παιδείας, ενώ κάλεσε τους διευθυντές και τους ζήτησε να ενημερώσουν τους υποψηφίους ότι δεν έχει γίνει καμία αλλαγή στα εξεταστικά κέντρα.

Κατά το ίδιο δημοσίευμα δεν έχει πραγματοποιηθεί καμία απολύτως αλλαγή στα εξεταστικά κέντρα και σε ολόκληρη τη διαδικασία των Πανελλαδικών όπως ανακοινώθηκε.

Τέλος, σημειώνεται πως σε περίπτωση κατά την οποία γονείς ή υποψήφιοι δεχτούν οποιοδήποτε μήνυμα κάθε είδους σε κάθε μέσο (sms, e-mail, messenger κλπ) το οποίο τους προτρέπει σε ενέργειες σε σχέση με τις πανελλαδικές εξετάσεις, να ενημερώσουν τους διευθυντές των σχολείων τους πριν από οποιαδήποτε ενέργεια.

Πηγή φωτό: Eurokinissi