Πάτρα: ΕΔΕ για το φιαλίδιο με το αίμα της Τζωρτζίνας

Πάτρα υπόθεση τριών παιδιών

Πολλά τα αναπάντητα ερωτήματα της υπόθεσης

Ένορκη διοικητική εξέταση (ΕΔΕ) διέταξε το υπουργείο Υγείας για τον Διοικητή στο Καραμανδάνειο νοσοκομείο της Πάτρας, σχετικά με το φιαλίδιο με το αίμα της Τζωρτζίνας, σύμφωνα με όσα είπε στην εκπομπή “Τι Λες Τώρα” ο αρχισυντάκτης της εφημερίδας «Πελοπόννησος» Δημήτρης Τριανταφυλλόπουλος.

Τόσο ο διοικητής όσο και άλλοι εργαζόμενοι στο νοσοκομείο, όπως αναφέρει ο κ. Τριανταφυλλόπουλος, χαρακτήρισαν «ανεξήγητο» το πώς βρέθηκε έπειτα από ένα χρόνο το φιαλίδιο, δηλώσεις που οδήγησαν και στην ΕΔΕ.

Σύμφωνα με τον αρχισυντάκτη της εφημερίδας «Πελοπόννησος», στο παιδιατρικό τμήμα όταν λαμβάνουν κάποιο δείγμα το φυλάνε σε ψυγείο για 10 με 15 ημέρες, σε περίπτωση που το χρειαστούν ξανά, ώστε να μην τρυπούν ξανά και ξανά τα παιδιά. Το φιαλίδιο της μικρής Τζωρτζίνας βρέθηκε… τυχαία, όταν ένας γιατρός πήγε να καθαρίσει το ψυγείο.

Το φιαλίδιο με το αίμα του 9χρονου κοριτσιού έχει πλέον σταλεί σε εργαστήριο της Θεσσαλονίκης προς διερεύνηση, ώστε να διαπιστωθεί εάν θα βοηθήσει στη διαλεύκανση της υπόθεσης της Πάτρας.

Πηγή: megatv.com

Διαβάστε επίσης
Πάτρα: Στην εισαγγελία η δικογραφία για τους θανάτους Μαλένας και Ιριδας