Πέθανε στο γήπεδο ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Κώστας Γκαλαμέλος

Κώστας Γκαλαμέλος

Στη διάρκεια φιλικού τουρνουά στη Λιβαδειά

Σοκ στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Την τελευταία του αναπνοή άφησε τη Μεγάλη Τρίτη (19/4) ο Κώστας Γκαλαμέλος, που υπέστη ανακοπή κατά τη διάρκεια φιλικού παλαιμάχων του Λεβαδειακού.

Οπως αναφέρει το gazzetta.gr, η τραγωδία συνέβη στο δημοτικό στάδιο της Λιβαδειάς, όταν ο παλαίμαχος του Λεβαδειακού, Κώστας Γκαλαμέλος, άφησε την τελευταία του αναπνοή από ανακοπή καρδιάς, στο πλαίσιο αγώνα κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης, στο 1ο τουρνουά παλαίμαχων ποδοσφαιριστών. Επίσης, συμμετείχαν παλαίμαχοι του ΠΑΟΚ και του Παναιτωλικού.

Ο 47χρονος διακομίστηκε στο νοσοκομείο της πόλης, αλλά διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Ο Γκαλαμέλος ήταν γεννημένος στις 3/1/1974. Εκτός από τον Λεβαδειακό αγωνίστηκε σε Παναιγιάλειο, Χαλκηδόνα, Φωστήρα, Αναγέννηση Ορχομενού, Δάφνη Λιβανάτων και Δάφνη Ερυθρών.

Το τουρνουά πραγματοποιούνταν με την υποστήριξη του Δήμου Λεβαδέων, της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, της Π.Α.Ε. Α.Π.Ο. Λεβαδειακός και του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού. Τα έσοδα θα διατίθονταν για την ενίσχυση του ορφανοτροφείου “Αγία Ταβιθά”!