Ποινική δίωξη σε γνωστό παίκτη ριάλιτι μετά την καταγγελία 16χρονης για σεξουαλική παρενόχληση

aniliki κορίτσι Θεσσαλονίκη γυμναστική

«Θα κινηθεί νομικά όταν επιστρέψει στην Ελλάδα»

«Ο εντολέας μου μού ζήτησε να δηλώσω έναντι όλων ότι μόλις επιστρέψει στην Ελλάδα θα κινηθεί νομικά κατά της μηνύτριας και σε όποιον διαδίδει ψεύδη για το πρόσωπό του» ανέφερε η δικηγόρος του παίκτη ριάλιτι που κατηγορείται για σεξουαλική παρενόχληση από ανήλικη. Η κοπέλα που προχώρησε στην καταγγελία ανέφερε πως ο άνδρας την παρενόχλησε στις 2 Δεκεμβρίου του 2021.

Μιλώντας στο Mega και στην εκπομπή «ΜΕGA Καλημέρα» η Ιουλία Αγγελακοπούλου, η δικηγόρος που εκπροσωπεί τον παίκτη του ριάλιτι χαρακτήρισε το περιστατικό «απορίας άξιο» και διαμήνυσε πως ο πελάτης της αρνείται κατηγορηματικά τις κατηγορίες.

«Το περιστατικό έλαβε χώρα στην κεντρική πλατεία της πόλης, παρουσία μία ομάδας εφήβων. Ο εντολέας μου, εν όψει της συμμετοχής του στο παιχνίδι, προπονούταν παραπλεύρως της πλατείας, όπου υπάρχουν εκεί σκαλοπάτια κι έκανε εκεί προπόνηση, ανεβοκατεβαίνοντας τα σκαλοπατια» επεσήμανε.

«Οι έφηβοι χρονομετρούσαν την προσπάθειά του και σε αυτή την ομάδα εντάχθηκε και η μηνύτρια. Μόλις τελείωσε ο εντολέας μου την προπόνηση, απευθύνθηκε στα παιδιά και ζήτησε από κάποιον εξ αυτών να του ασκήσει κάποιες πιέσεις, τα λεγόμενα πατήματα. Η καταγγέλουσα προθυμοποιήθηκε να το κάνει και για τον λόγο αυτό, κατευθύνθηκαν σε παγκάκια 55 μέτρα από τα παιδιά, με πλήρη επαφή των παιδιών κι όσων βρίσκονταν στην πλατεία» ανέφερε η δικηγόρος του παίκτη ριάλιτι.

«Τον αγκάλιασε με δική της πρωτοβουλία»

«Του άσκησε τις πιέσεις αρχικά στο πίσω μέρος του σώματος, στην πλάτη, μετά στο μπροστινό μέρος και με δική της πρωτοβουλία τον αγκάλιασε. Ο εντολέας μου δεν ήθελε να δώσει συνέχεια σε αυτό, σηκώθηκε, εκείνη παρέμεινε πάνω του κι εκείνος τη μετέφερε και την εναπόθεσε κάτω. Της είχε ευχαριστώ και τελείωσε εκεί το περιστατικό. Αυτή αποχώρησε, ο ίδιος έμεινε με τα παιδιά συζητώντας και μετά αποχώρησε κι αυτός» υπογράμμισε.

Η κ. Αγγελακοπούλου δήλωσε πως η ίδια, ως γυναίκα, δεν θα υπερασπιζόταν ποτέ έναν άντρα που κατηγορέιται για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας και ιδιαίτερα ανήλικης, εάν είχε και την παραμικρή υποψία ότι έλαβε χώρα ένα τέτοιο γεγονός.

Σύμφωνα με την ίδια, ο εντολέας της μέχρι στιγμής δεν έχει λάβει κάποια κλήση.

Η ίδια προχώρησε σε εκτίμηση του γιατί η ανήλικη προχώρησε σε καταγγελία, λέγοντας ότι «ήταν γνωστό ότι το άτομο θα συμμετάσχει σε τηλεοπτικό παιχνίδι. Εκ όσων μου μετέφεραν οι συνομίληκοί της, υπήρχε ενδιαφέρον της ίδιας προς το πρόσωπο του εντολέας μου και δεν υπήρξε ποτέ ανταπόκριση. Υποθέτω η περιρρέουσα ατμόσφαιρα οδήγησε τα πράγματα εκεί».

Πηγή: newsbeast.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.