Πρώην παίκτες του Survivor απεγκλώβισαν τουρίστες από παραλίες της Ρόδου (ΒΙΝΤΕΟ)

James Καφετζής Ρόδος φωτιά

Επιστράτευσαν τα σκάφη τους για τις επιχειρήσεις

Περισσότερα από 2.500 άτομα κατάφεραν χθες, Σάββατο 22 Ιουλίου, να μεταφερθούν ασφαλή από τις παραλίες που κινδύνευαν στο Κιοτάρι και στον Λάρδο, στη Ρόδο.

Στις επιχειρήσεις αυτές, έλαβαν μέρος και εθελοντές με ιδιωτικά σκάφη, ανάμεσα τους και οι πρώην παίκτες του Survivor, James Καφετζής και Σταμάτης Καλαφατάς, που διαμένουν στο νησί της Ρόδου. Είχε δοθεί εντολή άλλωστε για επίταξη των τουριστικών σκαφών για να συνδράμουν τις προσπάθειες του Λιμενικού.

Ο Καφετζής σε ανάρτηση του στο λογαριασμό του στο Instagram ανέφερε χθες ότι βρισκόταν με το σκάφος του κάτω από το Mitsis Rodos Maris και μετέφερε από την παραλία τους εγκλωβισμένους σε άλλα πλοία που τους πάνε στην Κάλαθο για να μπουν σε λεωφορεία για Ρόδο.

Διαβάστε επίσης  Αλέξης Παππάς: «Εχασα 12 κιλά στο Survivor - Εχουμε πλέον καλές σχέσεις με τον Τζέιμς» (ΒΙΝΤΕΟ)

James Καφετζής Ρόδος φωτιά

Δείτε επίσης: Φωτιά στη Ρόδο: Κόβουν την ανάσα τα βίντεο με τις φλόγες – Κάηκαν ολοσχερώς σπίτια

Σε παρόμοια κίνηση προχώρησε και ο Σταμάτης Καλαφατάς που σε βίντεο του τονίζει ότι ο ίδιος μαζί με άλλους ξεκίνησαν με 11 σκάφη για να βοηθήσουν στις επιχειρήσεις απεγκλωβισμού.

Ενημέρωνε ότι η θάλασσα είχε πάνω από 7 μποφόρ με ριπές ακόμα μεγαλύτερες και απηύθυνε έκκληση σε όποιους έχουν σκάφη να πάνε να βοηθήσουν.