Ψευτογιατρός: Νέα στοιχεία για την υπόθεση – Πρώην υπουργός κατηγορείται για συνεργεία

συντάξεις πρόστιμο Θεσσαλονίκη Μουστάκα Αφγανός υπάλληλος δολοφονία Τοπαλούδη ψευτογιατρός αστυνομικό δίκη Χρυσής Αυγής Χρυσή Αυγή

Η λίστα έχει μεγάλη ποικιλία

Ψευτογιατρός: Ο κύριος Στέλιος Σούρλας, δικηγόρος των θυμάτων του ανέφερε σε συνέντευξη του στον ΑΝΤ1 πως μέσα στους 15 κατηγορούμενους είναι και μέλη της εκκλησίας, γιατροί και ακόμη κι ένα πρώην υπουργός!

Ο ψευτογιατρός από τη Ρόδο, κατηγορείται πως αποσπούσε χρηματικά ποσά παρέχοντας σκευάσματα από βότανα και άλλες ουσίες σε καρκινοπαθείς που τον εμπιστεύονταν. Κάποιοι από αυτούς δυστυχώς έχασαν και τη ζωή τους, διακόπτοντας τις εγκεκριμένες θεραπείες τους.

Σύμφωνα με τον κύριο Σούρλα, στο συμπληρωματικό κατηγορητήριο, ο εισαγγελέας απήγγειλε κατηγορίες για 15 νέα πρόσωπα που φαίνεται να είναι συνεργοί του ψευτογιατρού Νίκου Κοντοστάθη.

Η λίστα έχει μεγάλη ποικιλία και πρόκειται για πρόσωπα μεγάλης σημασίας όπως κληρικούς, γιατρούς ακόμη και μέλη Διοικητικού Συμβουλίου ιδιωτικών κλινικών της Αττικής.

Η μεγαλύτερη είδηση της υπόθεσης είναι πως ανάμεσα τους βρίσκεται κι ένας πρώην υπουργός ο οποίος φέρει και την ιδιότητα του γιατρού.

«Θα ήθελα να σας αναφέρω ως συγκατηγορούμενος και συνεργάτης του Νίκου Κοντοστάθη αναφέρεται ένας γιατρός, πρώην υπουργός», δήλωσε ο κύριος Σούρλας και συνέχισε: «Του έχει απαγγελθεί κατηγορία κακουργηματικού χαρακτήρα».

Όταν ρωτήθηκε από τον κύριο Χατζηνικολάου ποιος είναι ο υπουργός, απάντησε «Όταν έρθει η ώρα, θα το μάθετε».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *