Πτολεμαΐδα: Συγκλονίζει η γυναίκα που έχασε την ίδια ημέρα σύζυγο και 7,5 μηνών βρέφος – “Είναι ασύλληπτο αυτό που έγινε”

Μια ανείπωτη τραγωδία διαδραματίστηκε στην Πτολεμαΐδα όπου μια γυναίκα έχασε την ίδια ημέρα τον σύζυγο της και το 7,5 μηνών βρέφος.

Από την μια ο 50χρονος σύζυγος της 42χρονης από την Πτολεμαΐδα που πέθανε νοσηλευόταν στο Θεαγένειο στην Θεσσαλονίκη. Από την άλλη το 7,5 μηνών βρέφος μεταφέρθηκε την ίδια ημέρα στο ΑΧΕΠΑ, με συμπτώματα αναπνευστικής λοίμωξης και στη συνέχεια κατέληξε.

Δείτε επίσης: Τραγωδία στην Πτολεμαΐδα: 42χρονη έχασε την ίδια ημέρα το 7,5 μηνών βρέφος της και τον σύζυγο της

Η 42χρονη γυναίκα συντετριμμένη περιέγραψε όσα έγιναν.

«Έχασα σύζυγο και παιδί την ίδια ώρα. Να φανταστείτε ακόμα δεν γνωρίζω αν έφυγε πρώτα το παιδί ή πρώτα ο άντρας μου. Ο σύζυγος μου πριν από 15 μέρες διαγνώστηκε από καρκίνο, από έναν επιθετικό καρκίνο. Μεταφέρθηκε στο Θεαγένειο Νοσοκομείο και κατέληξε. Το παιδάκι μας είχε μια δύσπνοια εκείνο το βράδυ, το μετέφερα στο ΑΧΕΠΑ και εκεί μου είπαν ότι πρέπει να το διασωληνώσουμε γιατί είχε ήδη κάποια θέματα υγείας», αναφέρει η γυναίκα.

Διαβάστε επίσης  Τραγωδία στις Ενοπλες Δυνάμεις: Επισμηνίας "έχασε" τη ζωή του στην Τανάγρα 

«Είχε πάθει σηψαιμία από μια λοίμωξη. Όμως δεν είχε τίποτα, ούτε πυρετό, ούτε τίποτα. Το μετέφερα γιατί απλά κατάλαβα τη δύσπνοια. Και εκείνη την ώρα που μου έλεγαν οι γιατροί ότι το παιδί μου πέθανε, με πήραν και από το Θεαγένειο και μου είπαν ότι και ο σύζυγος μου πέθανε», εξηγεί και συνεχίζει. «Είναι ασύλληπτο αυτό που έγινε. Έχω κλάψει πάρα πολύ, έχω πονέσει, όμως επειδή είμαι και εγώ υγειονομικός προσπαθώ να διαχειριστώ την κατάσταση όσω μπορώ».

Σημειώνεται, ότι το βρέφος είχε υποκείμενα νοσήματα, καθώς, όταν γεννήθηκε, τον Ιούλιο του 2023, λόγω αποκόλλησης πλακούντα, είχε διακομισθεί σε κρίσιμη κατάσταση, από την Πτολεμαΐδα στη μονάδα νεογνών του Ιπποκράτειου νοσοκομείου Θεσσαλονίκης και μάλιστα για τη διακομιδή του είχε στηθεί γέφυρα ζωής από δικυκλιστές και περιπολικά της αστυνομίας που συνόδευσαν, τότε, το ασθενοφόρο.

Πηγή: newsit.gr