Σαντορίνη: «Το σώμα του πατέρα μου είχε παραμορφωθεί», λέει η κόρη του συντηρητή βίλας

Περιπολικό Αστυνομία

Τι υποστηρίζει ο πατέρας του 25χρονου που συνελήφθη

Σοκ έχει προκαλέσει η τραγωδία που σημειώθηκε στη Σαντορίνη, όταν ένας 51χρονος συντηρητής βίλας και ένας 25χρονος σεφ έπεσαν από ύψος την ώρα καβγά, με αποτέλεσμα ο πρώτος να χάσει τη ζωή του.

Η κόρη του 51χρονου Ουκρανού συγκλονίζει, μιλώντας στην εκπομπή “Tlive” της Τατιάνας Στεφανίδου, για τις τελευταίες στιγμές του πατέρα της: “Τον είδα κάτω, με πολλά αίματα γύρω γύρω. Διαλυμένο. Το σώμα του είχε παραμορφωθεί…”, περιγράφει. Και συνεχίζει: “Δεν τον γνώριζα (σ.σ. τον 25χρονο), αλλά ο μπαμπάς μου, μου είχε κάνει παράπονα για αυτόν τον άνθρωπο”.

Στη εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου μίλησε και ο πατέρας του 25χρονου συλληφθέντα, δίνοντας μία διαφορετική εκδοχή για όσα έγιναν: “Το πρόσωπο του γιου μου είναι μαύρο από το ξύλο. Θεωρώ ότι δεν είχε ευθύνη το παιδί μου”.

Ο ίδιος υποστήριξε ότι το θύμα επιτέθηκε πρώτο στον γιο του, ο οποίος έτρεχε να προστατευθεί. Ο 51χρονος συντηρητής βίλας τον έσπρωξε από το παράθυρο και από τη δύναμη και την ορμή, έπεσε και ο ίδιος στο κενό.

Διαβάστε επίσης  Δολοφονία Λυγγερίδη: "Τα παιδιά μας είναι αθώα, δεν έχουν κάνει τίποτα" (ΒΙΝΤΕΟ)

Το χρονικό της τραγωδίας<

Ο καβγάς έγινε μεταξύ του 51 ετών υπαλλήλου από την Ουκρανία και του 25χρονου μάγειρα, για ασήμαντη αφορμή…

Κατά τη διάρκεια του καβγά, οι δυο τους πιάστηκαν στα χέρια και έπεσαν από μεγάλο ύψος, περίπου 2,5 μέτρων!

Από την πτώση ο νεαρός μάγειρας τραυματίστηκε ελαφρά ενώ πιο σοβαρά τραυματίστηκε ο Ουκρανός.

Αμέσως κλήθηκε ασθενοφόρο και τον παρέλαβε, ωστόσο κατά τη μεταφορά του στο νοσοκομείο Θήρας, ο άνθρωπος άφησε την τελευταία πνοή του.

Ο μάγειρας συνελήφθη και σε έρευνα που ακολούθησε στο σπίτι του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μεταξύ άλλων ένας μεταλλικός τρίφτης κάνναβης με εμφανή υπολείμματα κάνναβης, μία ζυγαριά ακριβείας με εμφανή υπολείμματα κάνναβης και μια γυάλινη συσκευή καπνίσματος κάνναβης.

Πηγή φωτό: Eurokinissi