Σχολή Ικάρων: Το εντυπωσιακό promo βίντεο για τους Ιπτάμενους της χώρας

πολεμική αεροπορία

Με αφορμή τα αποτελέσματα των Πανελληνίων

Δελεαστική επιλογή για τους υποψήφιους των Πανελλαδικών θέλει να κάνει η Πολεμική Αεροπορία την Σχολή Ικάρων και έτσι παρουσιάζει ένα άκρως εντυπωσιακό promo βίντεο.

Πρόκειται φυσικά για τη σχολή μέσα από την οποία «γεννιούνται» οι μελλοντικοί Ιπτάμενοι των ελληνικών αεροπορικών δυνάμεων που κυριαρχούν χάρη στο θάρρος, τις δεξιότητες και τα ηγετικά χαρακτηριστικά τους και το βίντεο είναι ένα promo για να έρθουν νέοι Ίκαροι στην Πολεμική Αεροπορία.

Η Σχολή Ικάρων είναι μια από τις πιο πετυχημένες και διεθνώς αναγνωρισμένες Στρατιωτικές Σχολές, μέσα από την οποία οι νέοι Αξιωματικοί της ελληνικής Πολεμικής Αεροπορίας μπορούν να γίνουν η νέα «αιχμή του δόρατος» για την προάσπιση των εθνικών συμφερόντων και κυριαρχικών δικαιωμάτων, υπηρετώντας με αίσθημα ευθύνης σε θέσεις που λίγοι μπορούν να ανταπεξέλθουν.

Χαρακτηριστικός είναι εξάλλου και ο τίτλος: «Χιλιάδες πετούν στον ίδιο ουρανό. Με τα φτερά σου κανείς. Γιατί είναι αλλιώς να είσαι ΙΚΑΡΟΣ».

Να σημειωθεί ότι την Παρασκευή 7 Ιουλίου 2023 κλείνει η πλατφόρμα συμπλήρωσης των μηχανογραφικών για εισαγωγή στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.