Σέρρες: Πυροσβέστης το 7ο επιβεβαιωμένο κρούσμα (ΒΙΝΤΕΟ)

κορονοϊού κορονοϊός Σέρρες

Τι συμβαίνει στο χωριό της Αλιστράτης

Επτά επιβεβαιωμένα κρούσματα υπάρχουν αυτή τη στιγμή στην περιοχή του νομού Σερρών.

Το 7ο επιβεβαιωμένο κρούσμα στις Σέρρες, είναι ένας πυροσβέστης, 44 ετών, από τη Ροδόπολη, ο οποίος μάλιστα ανακοίνωσε ο ίδιος σε προσωπικό του λογαριασμό στα social media πως είναι θετικός στον ιό.

Οπως χαρακτηριστικά αναφέρει, είναι απύρετος, τελεί υπό καραντίνα στο σπίτι του και πως δεν υπάρχει λόγος πανικού, αφού λαμβάνει όλα τα αναγκαία μέτρα προφύλαξης.

Τόσο η γυναίκα του όσο και το παιδί του δε νοσούν ενώ ευχαρίστησε τους συναδέλφους του, όπως και όλο τον κόσμο που του συμπαραστάθηκαν και του συμπαραστέκονται.

Τα υπόλοιπα κρούσματα στις Σέρρες και η Αλιστράτη

Οσον αφορά τα υπόλοιπα κρούσματα στο νομό Σερρών, τέσσερις φορείς έχουν στενή συγγενική σχέση μεταξύ τους και δύο είναι κάτοικοι του χωριού Αλιστράτη.

Διαβάστε επίσης  Νεκρός οδηγός σε μετωπική σύγκρουση δύο οχημάτων στις Σέρρες

Σχετικά με το χωριό Αλιστράτη στις Σέρρες και τις φήμες που διαδόθηκαν πως το χωριό βρίσκεται σε ολική καραντίνα όπως ο Εχίνος στην Ξάνθη, κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Μάλιστα σήμερα, επισκέφθηκαν το χωριό ο αντιπεριφερειάρχης Σερρών, ο νομίατρος και ο δήμαρχος Νέας Ζίχνης για να ενημερώσουν τους κατοίκους για τα δυο κρούσματα και να τους καθησυχάσουν. Παράλληλα, έγινε απολύμανση σε όλα τα δημόσια κτίρια καθώς και στα καταστήματα.

Σύμφωνα με το δήμαρχο Νέας Ζίχνης, Παντελή Μπόζη, τα κρούσματα είναι πατέρας και γιος, ενώ ενημερώθηκαν όσοι ήρθαν σε επαφή μαζί τους για τα μέτρα που πρέπει να πάρουν. Να σημειώσουμε ότι ήδη από χθες ο δήμαρχος Νέας Ζίχνης, προέβη σε ανακοίνωση για την ύπαρξη των κρουσμάτων ενώ σήμερα οι υπηρεσίες του δήμου ήταν κλειστές για να γίνουν οι ανάλογες απολυμάνσεις.

Πηγή: epilogestv

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *