Σέρρες: Συγκλονίζει η μητέρα της 18χρονης που αγνοείται – “Να επικοινωνήσει και ας μην γυρίσει, αν δεν το επιθυμεί” (ΒΙΝΤΕΟ)

Περιπολικό Αστυνομία

Ωρες αγωνίας για την οικογένεια της νεαρής

Εκκληση στην κόρη της να επικοινωνήσει μαζί της απηύθυνε η μητέρα της 18χρονης Πετρούλα που εξαφανίστηκε από το χωριό Χρυσοχώραφα των Σερρών.

Η μητέρα της 18χρονης, μιλώντας στο epilogestv, ζήτησε να επικοινωνήσει η ίδια μαζί τους ή όποιος άλλος γνωρίζει κάτι.

Υπενθυμίζεται πως το μεσημέρι της Τρίτης η 18χρονη, η οποία είχε έρθει στην Ελλάδα από τη Γερμανία για να δώσει Πανελλήνιες, βγήκε στην αυλή του σπιτιού της για να μιλήσει στο τηλέφωνο και έκτοτε τα ίχνη της έχουν χαθεί

«Ήμασταν μέσα και τρώγαμε κι έφυγε… Σαν να άνοιξε η γη και να την κατάπιε. Θα την παρακαλέσω να επικοινωνήσει μαζί μας, κι αν δεν θέλει, ας πάει σε ένα τμήμα να πει ότι είμαι εγώ αυτή που αναζητείται και είμαι καλά.

Να πει ότι είναι καλά κι ας μην γυρίσει αν δεν το επιθυμεί. Γνωρίζει καλά πόσο την αγαπάμε και το πρόβλημα υγείας που υπάρχει. Να κάνει το σωστό», είπε η μητέρα της.

Διαβάστε επίσης  Θεσσαλονίκη: Συναγερμός για εξαφάνιση 78χρονου

Όσον αφορά στον άνδρα που φέρεται να είναι ή να έφυγε μαζί της από το χωριό, η μητέρα της αγνοούμενης τον παρακαλεί «ως μεγαλύτερος να την πείσει να δώσει ένα σημείο ζωής». «Μόνο η επιστροφή της μας ενδιαφέρει, τίποτα περαιτέρω» καταλήγει η μητέρα της 18χρονης.

Για την εξαφάνισης της Πετρούλας Παλάζη έχει εκδοθεί missing alert από το Χαμόγελο του Παιδιού. Σε βίντεο που εξασφάλισε το Mega φαίνεται ένα λευκό ταξί να περνάει από την πλατεία του χωριού, στο οποίο φέρεται να επιβιβάστηκε η κοπέλα μαζί με έναν άνδρα, με προορισμό τα ΚΤΕΛ της Μακεδονίας.

Όπως είπε ο ταξιτζής, τα άτομα που επιβιβάστηκαν ήταν δύο, ένας άνδρας και ένα ακόμη άτομο, το οποίο όπως είπε δεν κατάλαβε εάν ήταν γυναίκα ή άνδρας, καθώς φορούσε κουκούλα.

Πηγή φωτογραφίας: Eurokinissi