Σήμερα (31/7) το τελευταίο “αντίο” στην 14χρονη που χάρισε ζωή με τον θάνατό της

κορονοϊός

Τα όργανά της δωρίστηκαν σε Ελλάδα, Ιταλία και Αυστρία

Στην τελευταία της κατοικία θα συνοδεύσουν σήμερα (31/7) το απόγευμα την 14χρονη Χριστίνα, οι φίλοι και οι συγγενείς της στην Πάτρα.

Η ανήλικη νοσηλευόταν για τρεις εβδομάδες στη ΜΕΘ Παίδων του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου της Πάτρας, ύστερα από τροχαίο ατύχημα.

Οι γονείς της πήραν τη γενναία απόφαση να δωρίσουν τα όργανά της, δίνοντας με αυτόν τον τρόπου ζωή σε συνανθρώπους μας.

Η κηδεία της 14χρονης θα τελεστεί τον Ιερό Ναό Αγγέλων στο Α΄ Δημοτικό Κοιμητήριο Πατρών αύριο Δευτέρα και η οικογένεια της 14χρονης Χριστίνας παρακαλεί όλους όσοι θέλουν να τιμήσουν την μνήμη της και να παραστούν στην εξόδιο ακολουθία, να είναι ντυμένοι στα λευκά για να αποχαιρετίσουν τον «άγγελό» τους.

Δείτε επίσης: Πάτρα: To συγκινητικό μήνυμα του σχολείου της 14χρονης που χάρισε ζωή με τον θάνατό της

Στο μεταξύ, συγκλονίζει ο αποχαιρετισμός του εκπαιδευτικού προσωπικού του 5ου γυμνασίου Πατρών, του σχολείου όπου φοιτούσε.

Διαβάστε επίσης  "Εφυγε" από τη ζωή ο σκηνοθέτης και σεναριογράφος Κωστής Ζώης

«Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια της μαθήτριας της Γ΄ τάξης του 5ου Γυμνασίου Πάτρας, Χριστίνας Γαρουφαλή, που έφυγε τόσο πρόωρα και άδικα από τη ζωή.

»Το γεγονός αυτό έχει προκαλέσει σε όλους μας βαθιά θλίψη, που δύσκολα μπορούμε να την αποτυπώσουμε σε λίγες γραμμές. Θυμόμαστε τη Χριστίνα ως ένα κορίτσι καλοσυνάτο, γεμάτο ζωή και έτσι θέλουμε να την κρατήσουμε στο μυαλό μας.

»Στη μνήμη της, δεσμευόμαστε ότι, ως σχολική κοινότητα, θα δραστηριοποιηθούμε με κάθε τρόπο για να μην χαθούν άλλα παιδιά στους δρόμους της χώρας μας.

»Καλό ταξίδι Χριστίνα…

»Η Διεύθυνση και ο Σύλλογος Διδασκόντων του 15ου Γυμνασίου Πάτρας».