Σοκ: 22χρονος ασέλγησε σε 35χρονη στη μέση του δρόμου

Τον απόλυτο τρόμο έζησε μία 35χρονη γυναίκα τα μεσάνυχτα της Πέμπτης (14/7) στην Πρέβεζα, όταν δέχθηκε επίθεση από ένα νεαρό.

Όταν οι κάτοικοι της περιοχής έτρεξαν να βοηθήσουν την ταραγμένη γυναίκα που ήταν πεσμένη στο έδαφος, εκείνη αποκάλυψε ότι ο άγνωστός της σάτυρος την πλησίασε αιφνιδιαστικά και της έκανε άσεμνες χειρονομίες, αλλά όταν αντιστάθηκε την χτύπησε με αδικαιολόγητη βιαιότητα στα χέρια και τα πόδια της και στη συνέχεια εξαφανίστηκε τρέχοντας.

Η 35χρονη έδωσε την περιγραφή του δράστη στους αστυνομικούς του τοπικού τμήματος, οι οποίοι ξεκίνησαν αναζητήσεις και λίγο αργότερα εντόπισαν έναν 22χρονο που τα χαρακτηριστικά του ταίριαζαν.

Ο νεαρός προσήχθη στο τμήμα, όπου αναγνωρίστηκε από την γυναίκα που υπέβαλε σε βάρος του μήνυση για προσβολή προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας και σωματικές βλάβες.

Διαβάστε επίσης  4 εύκολοι και στιλάτοι τρόποι για να φορέσεις το λευκό σου T-shirt (ΦΩΤΟ)

Με την σχετική δικογραφία που σχηματίστηκε, ο 22χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πρέβεζας, ενώ η 35χρονη που είχε τραυματιστεί ελαφρά μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της πόλης για να της παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

Πηγή: protothema.gr