«ΣΤΕΓΗ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ Ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ»: Εκδήλωση ανταλλαγής ευχών και κοπής της βασιλόπιτας (ΦΩΤΟ)

«ΣΤΕΓΗ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ Ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ»

Χοροστάτησε ο Mητροπολίτης Θεσσαλονίκης κ.κ. Φιλόθεος

Με αισθήματα αγάπης, αισιοδοξίας και χαράς πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη εκδήλωση ανταλλαγής ευχών και κοπής της βασιλόπιτας της «ΣΤΕΓΗΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ».

Με ιδιαίτερη συγκίνηση το Δ.Σ., τα μέλη και πολλοί φίλοι της «ΣΤΕΓΗΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ Ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ» υποδέχθηκαν τον νέο Παναγιότατο Μητροπολίτης Θεσσαλονίκης κ.κ. Φιλόθεο ο οποίος μετάφερε τις ευχές για υγεία και πρόοδο ως εκπρόσωπος του Παναγιοτάτου Οικουμενικού μας Πατριάρχου κ.κ. ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΥ προς το σύλλογο.

O Mητροπολίτης Θεσσαλονίκης κ.κ. Φιλόθεος χοροστάτησε, ευλόγησε και έκοψε την παραδοσιακή βασιλόπιτα, δήλωσε δε ότι σύντομα θα συναντηθεί με το Διοικητικό Συμβούλιο του «ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ» στην Ιερά Μητρόπολη Θεσσαλονίκης.

«ΣΤΕΓΗ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ Ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ»

Ο Πρόεδρος της «ΣΤΕΓΗΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ Ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ» κ. Θεόδωρος Ε. Ασπασίδης αφού ευχαρίστησε και καλωσόρισε τον Παναγιόταταο Μητροπολίτη Θεσσαλονίκης κ.κ. ΦΙΛΟΘΕΟ, αναφέρθηκε στη μακρόχρονη συνεργασία με τον Παναγιώτατο Οικουμενικό μας Πατριάρχη κ.κ. ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟ, αποτέλεσμα της οποίας ήταν η ανακαίνιση και αναστήλωση του ΙΕΡΟΥ ΝΑΟΥ του ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ στο ΔΗΜΟ της ΑΡΑΒΙΣΣΟΥ ΚΑΠΠΑΔΟΚΙΑΣ η οποία εκκλησία από κυριολεκτικά ερείπιο και σταύλο που είχε μετατραπεί τώρα τελείται λειτουργία ετησίως με την παρουσία του Οικουμενικού μας Πατριάρχου.

«ΣΤΕΓΗ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ Ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ»

Επίσης, η Πολιτεχνική Σχολή της περιοχής ξεκίνησε την αποκάλυψη των σημαντικότατων αγιογραφιών του ναού. Εν συνεχεία ο Πρόεδρος αναφέρθηκε στο Νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου και στον προγραμματισμό δράσεων για το Νέο Έτος, όπως η Προληπτική Ιατρική, η ίδρυση νέων τμημάτων στο Σύλλογο κλπ.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους η Διευθύντρια των γραφείων της Θεσσαλονίκης του τ. Υπουργού κ. Σταύρου Καλαφάτη, η Διευθύντρια της Υφυπουργού Τουρισμού Έλενας Ράπτη κα Φρίντα Χριστοφορίδου, ο τ. Υπουργός και Βουλευτής κ. Κωνσταντίνος Γκιουλέκας, ο Βουλευτής κ. Στράτος Σιμόπουλος, η Αντιπεριφειριάρχης Θεσσαλονίκης κα Βούλα Πατουλίδου, εκπρόσωποι της περιφερειακής και τοπικής αυτοδιοίκησης και άλλων πολιτιστικών σωματείων και συλλόγων.

«ΣΤΕΓΗ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ Ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ»

Τέλος ο Πρόεδρος ευχαρίστησε τους χορηγούς του συλλόγου, την Αντιπρόεδρο κ. Αναστασία Κιζιρίδου, τον κ. Γιάννη Βασιλειάδη Πρόεδρο της ΚΥΑΝΑ Α.Ε., την κα. Τάνια Κορμπή Υπεύθυνη Εκδρομών του συλλόγου. Τις κυρίες Αναστασία Γεωργακάκη Αντιπρόεδρο κα Δέσποινα Τοπαλίδου για την προσφορά πλαστικών καπακιών που παραδόθηκαν στη Σχολή Κωφαλάλων και στην υπηρεσία ανακύκλωσης του Δήμου Θεσσαλονίκης.