Φιλανθρωπικό Fashion Show στη μνήμη του Κυριάκου Κερανόπουλου στην Θεσσαλονίκη

Fashion Show Κερανόπουλος

Το Σάββατο 13
Απριλίου στο Θέατρο Μίκης Θεοδωράκης

Επίδειξη μόδας για φιλανθρωπικό σκοπό θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 13 Απριλίου στις 19:00 στο Θέατρο Μίκης Θεοδωράκης στην μνήμη του αείμνηστου Κυριάκου Κερανόπουλου.

Η εκδήλωση πραγματοποιείται από το La stella Boutiqe και το Radio news.makedonias.gr υπό την αιγίδα του δήμου Κορδελιού – Ευόσμου δια της Αντιδημαρχίας Πολιτισμού και Εθελοντισμού.

Οπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση: “Ο Κυριάκος Κερανόπουλος ήταν από τους ανθρώπους που γνώριζαν όσο λίγοι
την ελληνική showbiz, διοργανωτής διαγωνισμών ομορφιάς, που αποτέλεσαν την πύλη εισόδου στη δημοσιότητα για δεκάδες κορίτσια που σήμερα είναι πρώτα ονόματα στον χώρο του θεάματος, της τηλεόρασης και του μόντελινγκ, παρουσιαστής αλλά και παραγωγός εκπομπών, με κορυφαία ονόματα της μικρής οθόνης, μάνατζερ τραγουδιστών και ηθοποιών, συμπαραγωγός ταινιών, εκδότης γνωστών περιοδικών.

Όταν πήρε την απόφαση να αφήσει πριν από δεκαετίες τη Θεσσαλονίκη για να κατέβει στην Αθήνα, ήξερε πώς θα ανοίξει ακόμη περισσότερο τα φτερά του όπως και έγινε. Ποτέ όμως δεν ξέχασε την Πόλη του που τόσο αγαπούσε, δεν ξέχασε τους ανθρώπους που πρωτοξεκίνησαν μαζί την καριέρα τους.

Ο Κυριάκος Κερανόπουλος ο άνθρωπος της αλληλεγγύης και τις προσφοράς με έντονο το αίσθημα της ενσυναίσθηση ήταν πάντα αρωγός την Φιλανθρωπίας δίχως τυμπανοκρουσίες.

Επιθυμία της Οικογένειας και των φίλων του την βραδιά της εκδήλωσης να πραγματοποιηθεί συλλογή δώρων και λαμπάδων ενόψει του Πάσχα για τα παιδοογκολογικά της Πόλης μας ΑΧΕΠΑ & ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ”.

Χορηγός στην εκδήλωση είναι η Ε.ΔΗ.Π.Η.Τ.

Fashion Show