Στις 10 Μαρτίου το 1ο REarth Thinking με τίτλο “Little Eco Minds”| Kids edition

Rearth

Yπό την Αιγίδα της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και του Δήμου Θέρμης

Tο 1ο REarth Thinking έρχεται Κυριακή 10 Μαρτίου 2024 και ώρα 11:00 π.μ. με στόχο την ενημέρωση, εκπαίδευση και ευαισθητοποίηση παιδιών με τίτλο “ Little Eco Minds”| Kids edition και σας καλεί να αποδράσετε από την πόλη και να βιώσετε μια μοναδική οικογενειακή εξόρμηση στο “Myro Antiques House”.

Το REarth Thinking αποτελεί μια πρωτοβουλία της DigiGlow Media με στόχο την προώθηση της βιώσιμης ανάπτυξης και της οικολογικής συνείδησης, επιδιώκοντας να δημιουργήσει ένα οικοσύστημα που θα εμπνεύσει, θα εκπαιδεύσει και θα συνδέσει ανθρώπους προς την κατεύθυνση ενός βιώσιμου, πράσινου και φιλικού προς το περιβάλλον μέλλοντος.

Χορηγός επικοινωνίας της εκδήλωσης είναι το thes.gr και το Life Events.gr.

Η πρώτη εκδήλωση του REarth Thinking θα καλωσορίσει παιδιά ηλικίας 5-12 ετών σε μια ξεχωριστή εκδήλωση χαράς με στόχο την ενίσχυση της οικολογικής συνείδησης μέσα από τη χαρά και τη διασκέδαση. Το “Little Eco Minds | Kids Edition” είναι ένα πρόγραμμα σχεδιασμένο να εξοικειώσει τα παιδιά με την έννοια της περιβαλλοντικής φροντίδας και την ανάγκη για προστασία του πλανήτη μας, ενθαρρύνοντάς τα να αναπτύξουν βιώσιμες συνήθειες από μικρή ηλικία.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει ΔΩΡΕΑΝ παιχνίδια, δραστηριότητες και εργαστήρια που σχεδιάστηκαν να κάνουν την εκπαίδευση διασκεδαστική.

Διαβάστε επίσης  Ερχεται το 1ο Olympus Adrenaline & Nature Festival

Παράλληλα, οι γονείς μπορούν να απολαύσουν μουσική, ομιλίες από επαγγελματίες, επιστήμονες και θεσμικούς, να θαυμάσουν μοναδικά έργα ζωγραφικής από καταξιωμένους ζωγράφους, να παρακολουθήσουν ζωντανά δημοπρασία αντικών προσφέρει μια συναρπαστική εικόνα του πώς η επαναχρησιμοποίηση των παλιών αντικειμένων μπορεί να βοηθήσει στη μείωση της άσκοπης καταναλωτικής σπατάλης.

Το “Little Eco Minds” | Kids Edition δεν είναι μόνο μια εκδήλωση που προάγει την οικολογική ευαισθητοποίηση και τη βιωσιμότητα, αλλά και μια ευκαιρία για τις οικογένειες να απολαύσουν μια πολυδιάστατη εμπειρία που συνδυάζει την τέχνη, την πολιτισμική κληρονομιά και τη διασκέδαση, ενώ ταυτόχρονα ενισχύει την ευαισθητοποίηση για το περιβάλλον.

Ημέρα Διεξαγωγής: Κυριακή 10 Μαρτίου 2024

Ώρα: 11:00 π.μ. – 15:00 μ.μ. Τοποθεσία: 2ο χλμ. Σουρωτής Αγίου Αντωνίου, Myro Antiques House

Είσοδος: ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Επισκεφθείτε το site https://rearth.gr/ μας για να δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα των παιχνιδιών και δραστηριοτήτων.

Silver Sponsors ΕΒΛΟΓΗΜΕΝΟ ΝΙΣΤΙΣΙΜΟ, ΣΟΥΡΩΤΗ

Sponsors TZIOLAS SOCCER CLUB, ΣΧΟΛΕΣ ΧΟΡΟΥ ΚΑΦΑΝΤΑΡΗ PLASIS WORLD, ENERGIERS SA, ELB ΚΕΝΤΡΑ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ , ART & THERAPY LENTERIS ALEXANDROS Ανακύκλωση Μετάλλων, KIDS SALON, KIDS ATHLETICS

Hosted by Myro Antiques House

Χορηγοί Επικοινωνίας ΑΠΕ-ΜΠΕ Αθηναϊκό Πρακτορείο, GrTimes, Thes.gr, Life Events.

Rearth