Στη φυλακή ο 34χρονος που χτύπησε την σύζυγο του με σίδερο και της περιέλουσε με χλωρίνη

Αργος 34χρονος χτύπησε με σίδερο τη σύζυγο

Η γυναίκα έλαβε εξιτήριο και είναι καλά στην υγεία της

Τον δρόμο της φυλακής πήρε μετά και την απολογία του ο 34χρονος που ξυλοκόπησε άγρια τη σύζυγό του με σίδερο και έπειτα την περιέλουσε με χλωρίνη, στο Αργος.

Υπενθυμίζεται ότι ο 34χρονος δράστης, αφού προκάλεσε επικίνδυνες σωματικές βλάβες στη σύζυγό του χτυπώντας την με σίδερο την περιέλουσε με χλωρίνη. Στη συνέχεια την μετέφερε στο Τ.Ε.Π. του Γενικού Νοσοκομείου Τρίπολης.

Η 32χρονη παρέμεινε στο νοσοκομείο για εξετάσεις μέχρι το βράδυ της Παρασκευής, οπότε και έλαβε εξιτήριο.

Δείτε επίσης: Επιθετικός με σκοτεινό παρελθόν ο 34χρονος που χτύπησε τη γυναίκα του με σίδερο και την περιέλουσε με χλωρίνη

«Αγαπώ όλες τις γυναίκες του κόσμου. Δεν ξέρω για ποιον λόγο έγινε. Γυναίκες, ζητώ να στολίζετε τον κόσμο, όχι να τον ασχημαίνετε και σας λατρεύουμε γιατί και εμείς βγήκαμε από γυναίκα και η γυναίκα βγήκε από γυναίκα», ήταν η πρώτη αντίδρασή του για τον ξυλοδαρμό στο Άργος.

Διαβάστε επίσης  Ημαθία: Μαθήτριες δέχτηκαν σεξουαλική επίθεση από ιδιοκτήτη στάβλου 

Και συνέχισε λέγοντας «εγώ γάλα έριξα. Αυτή λέει χλωρίνη. Έχω δώσει εντολή να κλειστεί το σπίτι με λουκέτα, να μην κάνει παρέμβαση κανένας. Υπάρχει κάποιο αποδεικτικό, επίσημο στοιχείο; Αίματος στο σίδερο;», πρόσθεσε ο φερόμενος ως δράστης.

Πηγή φωτό: Envato.com