Στιγμές τρόμου για ηλικιωμένη – Αγνωστοι εισέβαλαν στο διαμέρισμά της και της πήραν 1400 ευρώ

Περιπολικό Αστυνομία

Σε εξέλιξη έρευνα για τον εντοπισμό των δραστών

Δύσκολες στιγμές έζησε μία 82χρονη γυναίκα, όταν τρεις κουκουλοφόροι εισέβαλαν στο διαμέρισμά της στη Γλυφάδα, προκειμένου να τη ληστέψουν.

Το περιστατικό έλαβε χώρα τα ξημερώματα του Σαββάτου, με τους δράστες να παραβιάζουν την κεντρική είσοδο του διαμερίσματος της ηλικιωμένης γυναίκας και να εισέρχονται στο εσωτερικό του.

Δείτε επίσης: Επίθεση στην Ερμού: Παραμένει στη ΜΕΘ η 22χρονη που μαχαιρώθηκε (ΒΙΝΤΕΟ)

Οι άγνωστοι δράστες, σύμφωνα με το iefimerida.gr, που είχαν καλυμμένα τα πρόσωπά τους, ακινητοποίησαν στη συνέχεια την 82χρονη κάνοντας χρήση σωματικής βίας, και αφαίρεσαν 1.400 ευρώ που εντόπισαν στο διαμέρισμα, πριν διαφύγουν.

Για την υπόθεση βρίσκεται σε εξέλιξη έρευνα των Αρχών, για τον εντοπισμό των δραστών.

Στη Θεσσαλονίκη, ωστόσο, απογευματινές ώρες της Πέμπτης, δύο άτομα απείλησαν ανήλικο ζητώντας του να βγάλει τη μπλούζα της ομάδας που φορούσε.

Οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Βίας σε Αθλητικούς Χώρους της Διεύθυνσης Ασφαλείας Θεσσαλονίκης, προχώρησαν στη σύλληψή τους και σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία για ληστεία, αδικήματα βίας με αφορμή αθλητικές εκδηλώσεις, εξύβριση και απειλή.

Διαβάστε επίσης  Σοκαριστικό περιστατικό στην Πέλλα: Εσβησε τσιγάρο στο μάγουλο 14χρονου μαθητή 

Η ανακοίνωση της αστυνομίας

“Η επισταμένη έρευνα αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Βίας σε Αθλητικούς Χώρους της Διεύθυνσης Ασφαλείας Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο διερεύνησης ληστείας με αθλητικό υπόβαθρο σε βάρος 16χρονου, στο κέντρο της πόλης, οδήγησε στην ταυτοποίηση και σύλληψη των δύο (2) δραστών.

Πρόκειται για 20χρονους ημεδαπούς, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για ληστεία, αδικήματα βίας με αφορμή αθλητικές εκδηλώσεις, εξύβριση και απειλή.

Ειδικότερα, οι προαναφερόμενοι, απογευματινές ώρες της 29-02-2024 εντόπισαν τον ανήλικο να κινείται στο κέντρο της πόλης και αφού τον ακολούθησαν, ο ένας εκ των δύο ζήτησε επιτακτικά να του παραδώσει μπλούζα που φορούσε, η οποία έφερε διακριτικά ομάδας της πόλης, απειλώντας τον και εξυβρίζοντάς τον.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα”.

Πηγή φωτό: Eurokinissi