Στην Χαλκιδική για διακοπές ο Μάικλ Τζόρνταν

Την Χαλκιδική επέλεξε για να περάσει τις φετινές καλοκαιρινές του διακοπές ο θρύλος του ΝΒΑ Μάικλ Τζόρνταν.

Ο Τζόρνταν και η παρέα του ταξιδεύουν με μια πολυτελή θαλαμηγό και απολαμβάνουν τις ομορφιές της Χαλκιδικής σε όλες τις εκφάνσεις της.

Μάλιστα ο νυν ιδιοκτήτης των Σάρλοτ Χόρνετς βρίσκεται για τέταρτη φορά στην Ελλάδα! Για πρώτη φορά ήρθε τον Οκτώβριο του 1983 με την κολεγιακή ομάδα του Νορθ Καρολάινα που αγωνίσθηκε στα «Δημήτρια» της Θεσσαλονίκης και σε ένα επί πλέον ματς με την Εθνική ομάδα στο γήπεδο του Σπόρτιγκ.

Η δεύτερη επίσκεψη του είχε τουριστικό και μάλιστα ιδιαιτέρως συναισθηματικό χαρακτήρα: τον Μάιο του 2013 διάλεξε την Ελλάδα για να περάσει τον μήνα του μέλιτος μετά τον γάμο του (29 Απριλίου) με την Κουβανοαμερικανή Ιβέτ Πριέτο.

Διαβάστε επίσης  Χαλκιδική: Στις φλόγες… η Σάρτη – Κατέκτησε το πρώτο Κύπελλο στην ιστορία της (ΦΩΤΟ)

Τότε ο Τζόρνταν και η σύζυγος του εθεάθησαν στη Μύκονο, στην Ύδρα και στις Σπέτσες, αλλά φαίνεται πως ο μαγνητισμός που τους ασκεί η Ελλάδα είναι αμάχητος!

Πριν από έναν χρόνο, στα τέλη Αυγούστου του 2021, ο Τζόρνταν είχε απολαύσει πάλι ένα μέρος των διακοπών του στις Κυκλάδες και επίσης στις δαλματικές ακτές (της Κροατίας) όπου έπλεε με to υπερπολυτελές γιοτ, Ο’ Pari, το οποίο μάλιστα σχεδιάσθηκε και ναυπηγήθηκε στην Ελλάδα.

Πηγή: sport24.gr