Στο νοσοκομείο άνδρας που έπεσε από το μπαλκόνι του στη Λάρισα (ΦΩΤΟ)

Από το μπαλκόνι του σπιτιού του στην περιοχή Ταμπάκια της Λάρισας, έπεσε ένας 63χρονος άνδρας, μετά από καβγά που είχε με τους ένοικους.

Σύμφωνα με το onlarissa, που επικαλείται την εφημερίδα «Ελευθερία», στον 2ο όροφο της πολυκατοικίας, επί της Γουλιανού 11, οικογένεια είχε γλέντι μετά από βάφτιση.

Στον 3ο όροφο διαμένει ο 63χρονος με τη σύζυγό του, οι οποίοι ενοχλούνταν από τη φασαρία που συνεχιζόταν ως και μετά τις 11 περίπου το βράδυ.

Σύμφωνα με μαρτυρίες, αρχικά παρακάλεσαν να χαμηλώσουν τη μουσική και γενικότερα να περιορίσουν την φασαρία, χωρίς να όμως εισακουστούν.

Διαβάστε επίσης  Γιάννης Καλλιάνος: O γιατρός του πατέρα του διαψεύδει ότι έλαβε φακελάκι με 500 ευρώ - "Εξωφρενικό ψεύδος"

Τότε, ο 63χρονος βγήκε στο μπαλκόνι και φέρεται να επιχείρησε να πετάξει κάποιο αντικείμενο στο μπαλκόνι του κάτω ορόφου. Όμως, για άγνωστους λόγους βρέθηκε στο κενό, να προσγειώνεται στο παρμπρίζ του ΙΧ αυτοκινήτου του ιδιοκτήτη της πολυκατοικίας που βρισκόταν από κάτω.

Η πρόσκρουση ήταν βίαιη και ο τραυματισμός του βαρύτατος, σύμφωνα με την ίδια πηγή.

Οι αστυνομικοί που έσπευσαν πρώτοι στο σημείο του ατυχήματος, απεγκλώβισαν τον 63χρονο με δυσκολία μέσα από τα σπασμένα τζάμια. Το πλήρωμα του ΕΚΑΒ, που κατέφθασε λίγο αργότερα, τον μετέφερε στο εφημερεύον Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο.

Δείτε φωτογραφίες του onlarissa.gr

Στο νοσοκομείο άνδρας που έπεσε από το μπαλκόνι του στη Λάρισα 

Στο νοσοκομείο άνδρας που έπεσε από το μπαλκόνι του στη Λάρισα