Συγκλονίζουν τα τελευταία λόγια του 16χρονου πριν αυτοπυροβοληθεί στο κεφάλι

Τραγωδία σημειώθηκε το απόγευμα της Κυριακής 18 Δεκεμβρίου στο Παλαιό Φάληρο στην Αττική, όπου ένας 16χρονος αφού κάλεσε στο 112, στην συνέχεια αυτοπυροβολήθηκε και μετά κατέληξε στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ανήλικος πήρε στο 112, ανέφερε την διεύθυνση του σπιτιού του και δήλωσε πως «έχω κλειδωθεί στο σπίτι και θέλω να αυτοκτονήσω». Στη συνέχεια, έκλεισε την γραμμή και τράβηξε την σκανδάλη.

Δείτε επίσης: Τραγωδία: Κατέληξε ο 16χρονος που αυτοπυροβολήθηκε στο κεφάλι με το όπλο του πατέρα του

Άμεσα, στην οδό Πέλοπος έσπευσαν άνδρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας αλλά και της Αστυνομίας, που χρειάστηκε να σπάσουν την πόρτα για να μπουν στο διαμέρισμα.

Στο εσωτερικό του σπιτιού εντόπισαν τον ανήλικο με διαμπερές τραύμα στο κεφάλι από όπλο, αλλά εν ζωή. Ο 16χρονος διακομίστηκε στον «Ευαγγελισμό», όπου, δυστυχώς, λίγη ώρα αργότερα κατέληξε. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο ανήλικος πυροβόλησε δύο φορές με 9αρι πιστόλι. Την πρώτη φορά αστόχησε, ωστόσο, τη δεύτερη φορά αυτοτραυματίστηκε θανάσιμα στο κεφάλι.

Διαβάστε επίσης  Πέλλα: Ο μαθητής που έσβησε τσιγάρο στο μάγουλο 14χρονου απειλούσε και εξύβριζε 15χρονη

Το όπλο που χρησιμοποίησε ο 16χρονος ανήκει στον πατέρα του, ο οποίος το κατέχει νόμιμα.

Σύμφωνα με μαρτυρίες οικείων προσώπων, ο ανήλικος διέμενε με τους γονείς του στο εξωτερικό τα τελευταία χρόνια και πρόσφατα επέστρεψαν στην Ελλάδα. Ο 16χρονος φέρεται να είχε προβλήματα προσαρμογής, ενώ τον παρακολουθούσε και ψυχολόγος.

Πηγή: enikos.gr

Φωτογραφία αρχείου