Συναγερμός για την αρπαγή δίχρονου αγοριού από τον πατέρα του

αρπαγή Αθήνα

Τι αναφέρει το “Χαμόγελο του Παιδιού”

Συναγερμός έχει σημάνει στις Αρχές στην Αθήνα για την αρπαγή ενός δίχρονου αγοριού από τον πατέρα του.

Όπως αναφέρει το Χαμόγελο του Παιδιού, στις 26 Αυγούστου ο πατέρας του Γιώργου Λυμπερόπουλου, 2 ετών, προέβη σε αρπαγή του ανήλικου, στην περιοχή της Αθήνας, χωρίς να υπάρχει σχετική δικαστική απόφαση και έκτοτε αγνοούνται.

H ανακοίνωση από το Χαμόγελο του Παιδιού

“Στις 26/08/2023 ο πατέρας του Λυμπερόπουλου Γιώργου, 2 ετών, προέβη σε αρπαγή του ανήλικου, στην περιοχή της Αθήνας, χωρίς να υπάρχει σχετική δικαστική απόφαση και έκτοτε αγνοούνται.

Κατόπιν εισαγγελικής εντολής, το «Χαμόγελο του Παιδιού» προχώρησε σήμερα 5/10/2023 στην ενεργοποίηση του μηχανισμού AMBER ALERT HELLAS, καθώς υπάρχουν ενδείξεις που υποδεικνύουν ότι πιθανόν η ζωή του παιδιού βρίσκεται σε κίνδυνο.

Διαβάστε επίσης  Θεσσαλονίκη: Νεκρός 44χρονος οδηγός μοτοσικλέτας στους Ταγαράδες

Ο Λυμπερόπουλος Γιώργος έχει ξανθά μαλλιά, πράσινα μάτια, ύψος 1 μέτρο και 14 κιλά βάρος. Είναι άγνωστο τι φοράει.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τις Εξαφανίσεις», σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής Missing Alert app, οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση. Μπορείτε να την κατεβάσετε για Android κινητά εδώ http://bit.ly/missing-alert-android και για Apple κινητά εδώ http://bit.ly/missing-alert-apple“.