Συναγερμός για την εξαφάνιση 27χρονου από το Μοναστηράκι

εξαφάνιση 27χρονου Μοναστηράκι

Η ζωή του μπορεί να βρίσκεται σε κίνδυνο

Συναγερμός σήμανε στις Αρχές για την εξαφάνιση ενός 27χρονου από το Μοναστηράκι.

Πιο συγκεκριμένα, σε ανακοίνωση που έδωσε στη δημοσιότητα το «Χαμόγελο του Παιδιού» για την εξαφάνιση, αναφέρει ότι τα ίχνη του 27χρονου Μπαρτουομιέι (ον) Μπούρμπλις (επ), χάθηκαν την Πέμπτη, 9 Νοεμβρίου στο Μοναστηράκι.

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε σήμερα 10 Νοεμβρίου για την εξαφάνιση του Μπαρτουομιέι (ον) Μπούρμπλις (επ) και προχώρησε άμεσα, κατόπιν αιτήματος της οικογένειάς του, στη δημοσιοποίηση των στοιχείων του ενήλικου, καθώς ενδέχεται να συντρέχουν λόγοι, οι οποίοι θέτουν τη ζωή του σε κίνδυνο.

Ο Μπαρτουομιέι (ον) Μπούρμπλις (επ) έχει ύψος 1.72 μ., είναι εύσωμος, έχει καστανά μαλλιά και καστανά μάτια. Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε μπλε μπουφάν , πράσινο παντελόνι και μπλε-γκρι παπούτσια.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Εθνική Γραμμή για τους Αγνοούμενους Ενήλικες – 1017», σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής Missing Alert app όπου υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση».