Συνελήφθη ο πατέρας του τρίχρονου που παραλίγο να πνιγεί σε παραλία της Χαλκιδικής

Χειροπέδες στον πατέρα του τρίχρονου παιδιού που κόντεψε να πνιγεί στην παραλία “Ξενία” του Παλιουρίου Χαλκιδικής, πέρασαν οι αρχές.

Πιο συγκεκριμένα, το περιστατικό σημειώθηκε σε παραλία του Παλιουρίου στη Χαλκιδική, περίπου στις 13:30, όταν ένας πολίτης έβγαλε στη στεριά ένα τρίχρονο παιδί που δεν είχε αναπνοή και αμέσως άρχισε να του κάνει ΚΑΡΠΑ (Καρδιοπνευμονική Αναζωογόνηση) και να του προσφέρει τις πρώτες βοήθειες.

Μετά από λίγη ώρα το παιδί ξεκίνησε και πάλι να αναπνέει. Αμέσως ξεκίνησε ένας αγώνας δρόμου για να μπορέσει το παιδί να πάρει οξυγόνο, να φτάσει στο νοσοκομείο και να επανέλθει εντελώς.

Δείτε επίσης: Τρίχρονο παιδί κινδύνεψε να πνιγεί σε θάλασσα της Χαλκιδικής

Οπως αναφέρει σε ανάρτηση η ομάδα “KIDS SAVE LIVES – Τα Παιδιά Σώζουν Ζωές“, για να κερδηθεί πολύτιμος χρόνος, συμφωνήθηκε ανταπόκριση με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο ιδιωτικό ιατρείο του Κωνσταντίνου Λαζαρίδη στο Πευκοχώρι, ο οποίος εξέτασε το παιδί και του χορήγησε οξυγόνο.

Διαβάστε επίσης  Η Αφροδίτη Σκαφίδα αποκαλύπτει: «Ο Πύρρος Δήμας μου είχε πει ότι δε θέλει παιδιά»

Για το περιστατικό ενημερώθηκε χθες η Λιμενική Αρχή Νέων Μουδανιών.

Από το Β’ Λιμενικό Τμήμα Νέων Μουδανιών του Κεντρικού Λιμεναρχείου Θεσσαλονίκης που διενεργεί την προανάκριση, συνελήφθη ο 42χρονος αλλοδαπός πατέρας του ανηλίκου, για παράβαση του άρθρου 306 του Π.Κ. (έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο).

*Φωτογραφία αρχείου