Θάνατος 20χρονης δοκίμου Εμπορικού Ναυτικού: “Το καράβι δεν είχε γιατρό, το ξέραμε”, λέει η μητέρα της (ΒΙΝΤΕΟ)

Εμπορικό Ναυτικό δόκιμος 20χρονη

Πέθανε από μολυσματική ασθένεια

Το απόγευμα της Πέμπτης 21 Σεπτεμβρίου η μητέρα της 20χρονης δοκίμου του Εμπορικού Ναυτικού που έχασε την ζωή της μετά από ταξίδι με δεξαμενόπλοιο στην Ινδία μίλησε στο Live News.

Η 20χρονη δόκιμος του Εμπορικού Ναυτικού έχασε τη ζωή της από μολυσματική ασθένεια και βύθισε στο πένθος την Κω, τον τόπο καταγωγής της.

Δείτε επίσης: Μαριάννα Τσίγκα: Σε βαρύ κλίμα το “τελευταίο αντίο” στην 20χρονη δόκιμο του Εμπορικού Ναυτικού (ΦΩΤΟ)

Συγκλονισμένη η μητέρα της από τον χαμό του παιδιού της ανέφερε στο LIVE NEWS τα πρώτα συμπτώματα που εκδήλωσε το παιδί της.

«Πρώτα εμφάνισε εξανθήματα και φαγούρα. Πρήξιμο στα χέρια, είχε πόνους στο στήθος, στα γόνατα, στα κόκαλα, είχε εμετούς. Μου λέει το παιδί ‘’μαμά, υποφέρω πονάω’’. Της λέω ‘’αγάπη μου μίλα, μίλα με τον γιατρό εκεί’’. Ξέραμε ότι δεν είχε μέσα το καράβι, δεν έχει γιατρό το καράβι. Δεν ρίχνω ευθύνες σε κανέναν μέχρι να δούμε από τι έφυγε το παιδί μου και θέλω να πω ότι υπήρχαν άνθρωποι μέσα στο καράβι που τη βοήθησαν που δεν ήταν η δουλειά τους. Έχαναν πράγματα από τη δουλειά τους για να είναι δίπλα στη Μαριάννα μου και μου το είπε το παιδί μου όταν ήρθε ‘’μαμά, πονούσε το κεφάλι μου και ο chief μου φιλούσε το κεφαλάκι και μου έδινε κουράγιο για να μη πονάω’’. Βλέπαμε μέρα με τη μέρα ότι γινόταν καλύτερα», είπε αρχικά.

Διαβάστε επίσης  Πέθανε ο ηθοποιός Ράιαν Ο’Νιλ, πρωταγωνιστής του "Love Story"

«Όμως κάτι υπήρχε το οποίο δεν μπορούσαν να βρουν. Ήταν κάτι εσωτερικό, μικρόβιο. Την είχαμε όπως όταν γεννήθηκε το παιδί μας που ήμασταν οι τρεις μας μπαμπάς, μαμά και το παιδί. Στο εξωτερικό δεν νοσηλεύτηκε το παιδί. Το ήθελε πάρα πολύ και χαρήκαμε και εμείς που το παιδί μου θα έκανε αυτό που ήθελε. Έχουμε έναν γιο 16 χρονών. Ήταν πολύ αγαπημένα αδέρφια. Η Μαριάννα μας δεν έφυγε, είναι εδώ και μας βλέπει και ταξιδεύει», πρόσθεσε.

Πηγή: megatv.com