Θεσσαλονίκη: Νέο κορονο-πάρτι σε διαμέρισμα στο κέντρο από 18χρονη!

Μία 18χρονη συνέλαβαν οι αρχές στη Θεσσαλονίκη, καθώς ήταν ένοικος διαμερίσματος και παρούσα σε κοινωνική εκδήλωση που διεξαγόταν μέσα σε αυτό.

Θεσσαλονίκη: Η 18χρονη συνελήφθη πρωινές ώρες σήμερα (21/11) στο κέντρο της πόλης για το συγκεκριμένο πάρτι, το οποίο αντίκεται στους κανονισμούς κατά τη διασπορά του κορονοϊού.

Σε βάρος της σχηματίστηκε δικογραφία και της επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμα 3.000 ως διοργανώτρια, ενώ οι 7 παρόντες τιμωρήθηκαν με τα διοικητικά πρόστιμα για παραβίαση του περιορισμού κυκλοφορίας (300 ευρώ) από τους αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Λευκού Πύργου.

Συλλήψεις και πρόστιμα σε πάρτι σε σπίτι στη Θεσσαλονίκη στις 13/11

Παρά το γεγονός πως η Θεσσαλονίκη βρίσκεται στο επίκεντρο της πανδημίας του κορονοϊού στη χώρα, ομάδα νεαρών έκανε πάρτι σε σπίτι εν μέσω lockdown.

Διαβάστε επίσης  Βίντεο ντοκουμέντο από τη συμπλοκή έξω από κλαμπ όπου δολοφονήθηκε ένας νεαρός 

Πιο συγκεκριμένα, το βράδυ της Παρασκευής η Αστυνομία στη Θεσσαλονίκη κλήθηκε για έλεγχο σε διαμέρισμα με πολλά άτομα και μουσική μετά από τηλεφώνημα στην Άμεση Δράση.

Κατά τη διάρκεια του ελέγχου οι άνδρες της Αστυνομίας διαπίστωσαν πως μέσα στο χώρο ήταν 17 άτομα.

Αυτό είχες ως αποτέλεσμα, να συλληφθούν οι δύο ένοικοι του διαμερίσματος ο ένας από τη Γαλλία και από την Παλαιστίνη, ενώ τους βεβαιώθηκαν πρόστιμο 3.000 ευρώ.

Πρόστιμα βεβαιώθηκαν και στα υπόλοιπα 15 άτομα που συμμετείχαν στο πάρτι στη Θεσσαλονίκη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *