Θλίψη στην Χαλκιδική και στον αγροτικό κόσμο – “Εφυγε” από κορονοϊό ο Γιάννης Χίγκας

Γιάννης Χίγκας

Συνεχιστής της γνωστής εταιρείας

Εχασε τη μάχη με τον κορονοϊό, ο Γιάννης Χίγκας, ισχυρός άνδρας της εταιρείας “Χίγκας ΑΒΕΕ CLAAS Greece“.

Ο Γιάννης Χίγκας, είχε λάβει τα ηνία της επιχείρησης από τον πατέρα του, Γιώργο, που απεβίωσε πριν από ένα χρόνο πλήρης ημερών.

Η εταιρείας Χίγκας είναι από τις κορυφαίες στο χώρο των αγροτικών μηχανημάτων, ενώ τα τελευταία χρόνια είχε αναπτυχθεί και στο χώρο της ελιάς, στην Χαλκιδική.

Η εταιρεία Χίγκας εξέδωσε την κάτωθι ανακοίνωση: “Με μεγάλη μας λύπη ανακοινώνουμε την απώλεια του Προέδρου και Διευθύνοντος Συμβούλου της Εταιρίας μας Γιάννη Χίγκα. Μετά από πολυήμερη και άνιση μάχη με τον κορονοϊό, κατέληξε σήμερα το μεσημέρι Πέμπτη 22 Απριλίου.

Ο Γιάννης Χίγκας υπήρξε ο πρωτεργάτης της ραγδαίας ανάπτυξης της Εταιρίας Γ.ΧΙΓΚΑΣ ΑΒΕΕ, παίρνοντας την σκυτάλη από τον πατέρα του αείμνηστο Γιώργο Χίγκα. Από νεαρή ηλικία και με έντονο το πάθος και την αγάπη για τον αγροτικό τομέα, κατάφερε να γίνει αγαπητός σε όλη την αγροτική κοινωνία και να σταθεί αρωγός σε κάθε προσπάθεια ανάπτυξης των αγροτών μας.

Διαβάστε επίσης
Ανακοινώθηκε νέος τιμοκατάλογος για τις ελιές Χαλκιδικής

Παράλληλα με την εταιρία εμπορίας γεωργικών μηχανημάτων, ο Γιάννης Χίγκας κατάφερε σε σύντομο χρονικό διάστημα να δημιουργήσει τους ΕΛΑΙΩΝΕΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ, μια Εταιρία με καθαρά εξαγωγικό χαρακτήρα, στην παραγωγή, την επεξεργασία, την τυποποίηση και την εμπορία της βρώσιμης ελιάς. Η αλματώδης ανάπτυξη της Εταιρίας οδήγησε στην υλοποίηση ενός μεγάλου επενδυτικού προγράμματος, το οποίο βρίσκεται στην φάση της ολοκλήρωσής του.

Αποτελεί για όλους εμάς δέσμευση, υποχρέωση και στόχος ζωής, στην μνήμη του αγαπημένου μας Προέδρου, να συνεχίσουμε τις προσπάθειες και να φτάσουμε τις Εταιρίες που τόσο αγαπούσε, εκεί που ο ίδιος ονειρευόταν”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.