Θρίλερ με τη μητέρα και το γιο που βρέθηκαν πυροβολημένοι – Τα σενάρια

αστυνομία Θεσσαλονίκη Σέρρες ΣΥΡΙΖΑ

Ηλιούπολη: Οι αρχές συνεχίζουν τις έρευνες για τη δολοφονία μιας 60χρονης γυναίκας και του 36χρονου γιου της στο σπίτι τους στην Ηλιούπολη, όπου βρέθηκαν νεκροί με τραύματα στο κεφάλι από όπλο.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι δυο τους δεν δολοφονήθηκαν χθες καθώς φαίνεται ότι βρίσκονταν για μέρες νεκροί μέσα στο διαμέρισμα. Κάτοικοι της περιοχής ανέφεραν ότι είχαν να δουν τη μητέρα και τον γιο από την περασμένη Πέμπτη, ενώ κάτοικος της περιοχής κάνει λόγο για τρεις εκκωφαντικούς θορύβους που έμοιαζαν με πυροβολισμούς και ακούστηκαν το βράδυ της προηγούμενης Παρασκευής από το σπίτι του εγκλήματος, μεταδίδει η ΕΡΤ.

Ωστόσο χθες το βράδυ μία γειτόνισα ειδοποίησε την αστυνομία, για μία δυσάρεστη οσμή, η οποία ερχόταν μέσα από το σπίτι. Παράλληλα, ειδοποιήθηκε κλειδαράς προκειμένου να ανοίξουν το διαμέρισμα.

Όταν οι Αρχές εισήλθαν σε αυτό βρέθηκαν αντιμέτωπο με ένα αποτρόπαιο θέαμα καθώς η 60χρονη βρέθηκε νεκρή σε μία καρέκλα και ο 36χρονος γιος της νεκρός στο υπνοδωμάτιο. Σε ένα άλλο δωμάτιο βρέθηκε μία κυνηγετική καραμπίνα που οι Αρχές εξετάζουν εάν πρόκειται για το όπλο με το οποίο βρήκαν το θάνατο μητέρα και γιος.

Διαβάστε επίσης  Θεσσαλονίκη: Συμμορία έκανε οκτώ ληστείες κι έξι διαρρήξεις σε ένα μήνα

Το σενάριο που εξετάζουν οι Αρχές είναι αυτό της εγκληματικής ενέργειας. Άλλωστε, η πίσω πόρτα του σπιτιού ήταν παραβιασμένη και το σπίτι ανάστατο. Όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά, όπως και αυτό που θέλει την άτυχη γυναίκα και τον γιο της να έπεσαν θύματα εγκληματικής ενέργειας από διαρρήκτη.

Ο πατέρας της οικογένειας είχε βάλει τέλος στη ζωή του πριν από μερικά χρόνια, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι μητέρα και γιος είχαν συχνά έντονους καβγάδες.

Απαντήσεις αναμένεται ίσως να δώσει η εξέταση της καραμπίνας που βρέθηκε εντός του διαμερίσματος.