Θρίλερ με τον διαμελισμένο άνδρα σε εργοστάσιο ανακύκλωσης – Ψάχνουν τα υπόλοιπα μέλη

αστυνομία Θεσσαλονίκη Σέρρες ΣΥΡΙΖΑ

Από το Ρέθυμνο σε απορριμματοφόρο στα Χανιά

Σοκ έχει προκαλέσει στα Χανιά το γεγονός πως εργαζόμενοι εντόπισαν τα μέλη ενός άνδρα σε εργοστάσιο ανακύκλωσης.

Συναγερμός έχει σημάνει στις αρχές μετά την εύρεση ανθρώπινων μελών σε εργοστάσιο ανακύκλωσης στα Χανιά. Όλα ξεκίνησαν την Τρίτη όταν οι υπάλληλοι εντόπισαν ένα κεφάλι σε μια σακούλα.

Στο σημείο έσπευσε άμεσα η αστυνομία, που παρέλαβε το κομμένο κεφάλι. Στη συνέχεια η αστυνομία ειδοποιήθηκε εκ νέου καθώς βρέθηκαν τα κάτω άκρα του πτώματος.

Δείτε επίσης: Σοκαριστικό περιστατικό: Βρέθηκε ανθρώπινο κεφάλι σε σκουπίδια

Οι έρευνες για τον εντοπισμό των υπόλοιπων ανθρώπινων μελών συνεχίζονται, αν και η αστυνομία κατάφερε να βρει πως ο μπλε κάδος με τα ανθρώπινα μέλη φορτώθηκε σε απορριμματοφόρο που ήρθε στα Χανιά από το Ρέθυμνο.

Διαβάστε επίσης  Δολοφονία Λυγγερίδη: Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ μετά τις συλλήψεις για την υπόθεση (ΦΩΤΟ)

Κατά το ίδιο δημοσίευμα πρόκειται για άνδρα ασιατικής καταγωγής, ο οποίος εικάζεται ότι είναι νεκρός πάνω από μία εβδομάδα.

Σε σοκ οι εργαζόμενοι

«Ενημερώθηκα από τον προϊστάμενο βάρδιας ότι βρέθηκε ανθρώπινο διαμελισμένο πτώμα στην ταινία διαλογής των υλικών. Αμέσως σταμάτησε η παραγωγική διαδικασία και ενημερώθηκε αρμοδίως η Αστυνομική Διεύθυνση Χανίων.

Βρίσκονταν στην γραμμή διαλογής τρεις εργαζόμενοι οι οποίοι ήρθαν τα ανθρώπινα μέλη. Ήταν σε κατάσταση σοκ. Όπως κι όλοι μας (…) Από την πλευρά της επιχείρησης θα σταθούμε αρωγοί στις οικογένειες των εργαζομένων» δήλωσε την Τρίτη ο γενικός διευθυντής της ΔΕΔΙΣΑ Κώστας Πατεράκης.

Πηγή: zarpanews.gr